free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παπαρούνης: «Ομάδα με πληγωμένο εγωϊσμό τα Πετράλωνα»

 

Στις ιδιαιτερότητες της αναμέτρησης με τα Πετράλωνα αναφέρθηκε ο τεχνικός του ΑΟ Χαϊδαρίου Νίκος Παπαρούνης.

 

 

 

 

Την πρώτη του νίκη ως τεχνικός του ΑΟ Χαϊδαρίου θα στοχεύσει ο Νίκος Παπαρούνης στην προσεχή καθοριστική αναμέτρηση απέναντι στα Πετράλωνα. 

Ο έμπειρος κόουτς, ο οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στον πάγκο του ΑΟΧ το προηγούμενο Σάββατο στην ισόπαλη χωρίς τέρματα εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Ηλιούπολη, προετοιμάζεται ιδανικά τους νέους του παίκτες για τις ανάγκες ενός πολύ ιδιαίτερου κι απαιτητικού παιχνιδιού, που ακολουθεί κόντρα στα Πετράλωνα. 

Στις δηλώσεις που παραχώρησε, έσπευσε να δώσει το δικό του ξεκάθαρο μήνυμα επικεντρώνοντας στον βαθμό δυσκολίας του επερχόμενου παιχνιδιού: 

«Μας περιμένει ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα, η οποία μετά τις τελευταίες αποτυχίες και την αλλαγή προπονητή νιώθει ότι έχει θιχτεί ο εγωϊσμός της. Έχει απομακρυνθεί κάπως από τις πρώτες θέσεις αι θα έρθει αποφασισμένη να παλέψει με όλες τις δυνάμεις της, οπότε εμείς οφείλουμε να είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι και προσηλωμένοι στο αγωνιστικό μας πλάνο, ώστε να αντιταχθούμε.

 Από την πλευρά μας παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε να χαρίσουμε στον κόσμο μας μία μεγάλη νίκη επί ενός σπουδαίου αντιπάλου. Όσον αφορά τους στόχους της ομάδας, εμείς θέτουμε από τώρα τις υγιείς βάσεις για την ομάδα της επόμενης περιόδου, η οποία θα θέσει πρωταγωνιστικές βλέψεις»

 

Related posts

Λαχτάρησε αλλά κέρδισε το Χαϊδάρι ο Χολαργός

Γιάννης Μελίτας

Πρεμιέρα για το Ρουφ στην έδρα του!

abola10

Γκλεγκλές: «Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις»