free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κιούρκος: «Πολύ δύσκολο το έργο μας»

Στον βαθμό επικινδυνότητας που κρύβει για την ομάδα του η αναμέτρηση με την Αγία Παρασκευή, αναφέρθηκε ο τεχνικός του Αθηναϊκού Χρήστος Κιούρκος. 

 

 

 

Στους ρυθμούς της επερχόμενης κομβικής αναμέτρησης με την Αγία Παρασκευή, κινούνται τα πάντα στον Αθηναϊκό. 

Οι «ερυθροκίτρινοι», οι οποίοι προέρχονται από τι δύο μαζεμένες ήττες από Μικρασιατικό(0-2) και Δόξα Βύρωνα (2-0) θέλουν να επανέλθουν στα θετικά αποτελέσματα, κόντρα στην ομάδα, που διεκδικεί με αξιώσεις την άνοδο και την περασμένη Τετάρτη ήταν η φιναλίστ του Κυπέλλου ΕΠΣΑ κόντρα στην Κηφισιά. 

Άπαντες βέβαια αναγνωρίζουν τον βαθμό δυσκολίας του εγχειρήματος. Κάτι το οποίο τονίζει ο τεχνικός ηγέτης Χρήστος Κιούρκος: 

«Μας περιμένει μία πολύ δύσκολη αποστολή, Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα, πο διεκδικεί με αξιώσεις την κατάκτηση του τίτλου. Θα πρέπει να εμφανιστούμε όσο το δυνατόν πιο προσηλωμένοι στο πλάνο μας και με την απαιτούμενη συγκέντρωση να φανούμε ανταγωνιστικοί, παρά το πολλά αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.» 

 Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας για το συγκεκριμένο παιχνίδι έχουν τεθεί οι τραυματίες Βαρδακώστας, Σίλβιο, Βασιλίου και Ζαφειράτος.

Related posts

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ/ΛΗΣ – ΠΑΛ.ΦΑΛΗΡΟ 0-0

abola10

Θα τιμήσει Αλεξόπουλο και Κωνσταντινίδη o Aπόλλων Χαλανδρίου

Kώστας Παλαιολόγος

Η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου στηρίζει τα παιδιά του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού»

Kώστας Παλαιολόγος