free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Θα τιμήσει Αλεξόπουλο και Κωνσταντινίδη o Aπόλλων Χαλανδρίου

Στην πρωτοβουλία να βραβεύσει τους Γιώργο Αλεξόπουλο και Γιώργο Κωνσταντινίδη, στην αναμέτρηση με τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, προχώρησε η διοίκηση του Απόλλωνα Χαλανδρίου

 

 

 

Σε μία πολύ όμορφη πρωτοβουλία πρόκειται να προχωρήσει η διοίκηση του Απόλλωνα Χαλανδρίου στο πλαίσιο της τελευταίας εφετινής εντός έδρας αναμέτρησής της με τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου.  

Συγκεκριμένα, οι «κυανόλευκοι» μέσω δελτίου τύπου εενημέρωσαν ότι στο εν λόγω παιχνίδι θα τιμηθούν δυο πρόσωπα που προσέφεραν πολύτιμες υπηρεσίες.

 

Ο λόγος για τους Γιώργο Αλεξόπουλο και Γιώργο Κωνσταντινίδη.

 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

 

«Σε βράβευση των Γιώργου Αλεξόπουλου και Γιώργου Κωνσταντινίδη θα προχωρήσει η ομάδα μας, στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της σεζόν, με αντίπαλο τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου (Σάββατο 4/5, 17:00).

Το δίδυμο Αλεξόπουλου (προπονητής) – Κωνσταντινίδη (γυμναστής) έχει περάσει στην ιστορία του Απόλλωνα Χαλανδρίου και η διοίκηση αποφάσισε ομόφωνα τη βράβευσή τους στο περιθώριο του αγώνα της 29ης αγωνιστικής της Α’ Αθηνών, τελευταίου για φέτος στην έδρα μας.

 

Οι δύο τους ανέλαβαν τον Ιανουάριο του 2009 και έκατσαν στο τιμόνι του Απόλλωνα μέχρι τον Ιούνιο του 2014. Επί των ημερών τους, και υπό την προεδρία του αείμνηστου Αντώνη Μαραγκουδάκη, η ομάδα μας με σχεδόν αποκλειστικά δικά της παιδιά σημείωσε δύο διαδοχικές ανόδους (2011/12 & 2012/13), παίζοντας για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α’ Κατηγορία της Αθήνας.

 

Η μεγαλύτερη και πιο καθοριστική συνεισφορά τους, ωστόσο, υπήρξε η επαγγελματική νοοτροπία που με αδιάκοπη προσπάθεια μετέδωσαν σε όλα τα μέλη της οικογένειας του Απόλλωνα και σε όλους τους τομείς. Μία νοοτροπία που έκτοτε αποτελεί σήμα κατατεθέν ενός, κατά τα άλλα, ερασιτεχνικού συλλόγου.»

 

 

 

Related posts

«Λευκή» Ισοπαλία Για ΘΡΙΑΜΒΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

Abola Team 2

Όρθια στο Χολαργό τα Πετράλωνα!

abola10

Πολύ δύσκολα ο Χαραυγιακος!

Abola Team