free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουφογιαννάκης: «Ματς της χρονιάς με Άμιλλα Περιστερίου»

Στην κρισιμότητα της προσεχούς αναμέτρησης με την Άμιλλα Περιστερίου στάθηκε ο τεχνικός της Κοψαχείλας Αντώνης Κουφογιαννάκης.

 

 

Στους ρυθμούς της επερχόμενης κρίσιμης αναμέτρησης με την Άμιλλα Περιστερίου κινούνται τα πάντα πλέον στην Κοψαχείλα. 

Η φιλόδοξη ομάδα των νοτίων προαστίων παίζει κυριολεκτικά τα … ρέστα της για την εκπλήρωση του στόχου της ανόδου στην συγκεκριμένη αναμέτρηση και όπως είναι εύλογο, άπαντες είναι σε κατάσταση «κόκκινου συναγερμού». 

Η διακοπή του πρωταθλήματος παρείχε τη δυνατότητα στον τεχνικό Αντώνη Κουφογιαννάκη και τους στενούς του συνεργάτες να δουλέψουν σε τομείς, όπου έχουν διαπιστωθεί αδυναμίες, με την προοπτική η ομάδα να εμφανιστεί ακόμη πιο ανταγωνιστική και το κυριότερο αντάξια των περιστάσεων . 

Ενδεικτικές του κλίματος που έχει διαμορφωθεί, είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Αντώνη Κουφογιαννάκη: 

«Προετοιμαζόμαστε μεθοδικά όλο αυτό το διάστημα, με ξεκάθαρο στόχο να εμφανιστούμε απόλυτα έτοιμοι και συγκεντρωμένοι για τις ανάγκες του επερχόμενου καθοριστικού αγώνα με την Άμιλλα Περιστερίου. Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι το ματς της χρονιάς για τη ομάδα μας, δεδομένου ότι η σεζόν έχει μπει στην πιο κρίσιμη καμπή της κι οφείλουμε να φανούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι και όσο πιο προσηλωμένοι στο αγωνιτικό μας πλάνο»

 

Βαρύ διάστρεμμα ο Γκιόλας 

 

Πρόβλημα με τον Σταύρο Γκιόλα ανέκυψε στην Κοψαχείλα. Ο έμπειρος φορ της ομάδας σε μία ανύποτη φάση της προπόνησης γύρισε το πόδι του και οι πρώτες εκτιμήσειςκάνουν λόγο για βαρύ διάστρεμμα. Το ιατρικό επιτελείο της Κοψαχείλας θα κάνει την ύστατη προσπάθεια, ώστε ο ποιοτικός στράικερ να καταφέρει να ξεπεράσει το συντομότερο δυνατό το πρόβλημα που απεκόμισε καικ να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του Αντώνη Κουφογιιανάκλη για τις αναάγκς της αναμέτρησης με την Άμιλλα Περιστερίου.

Επίσης, εξαιρετικά αμφίβολη κρίνεται επίσης η συμμετοχή του Χρήστου Μακρυπίδη για λόγους επαγγελματικής υφής.

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Δημήτρης Φιλίππου: «Υπηρετώ το ποδόσφαιρο!»

Kώστας Παλαιολόγος

Λύγκος: «Οι παίκτες μου το ήθελαν πολύ!»

Kώστας Παλαιολόγος

Καλαϊτζίδης: «Να φανούμε έτοιμοι για τη νίκη»

Kώστας Παλαιολόγος