free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γιαννόπουλος: «Να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται!»

Τον απώτερο στόχο για τη φετινή σεζόν οριοθέτησε ο τεχνικός της Αγίας Ελεούσας Τάκης Γιαννόπουλος.

 

 

 

Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο λέει ο θυμόσοφος λαός μας και το συγκεκριμένο απόφθεγμα φαίνεται να ανταποκρίνεται πιστά στην περίπτωση της Αγίας Ελεούσας. 

Οι «κυανόελυκοι» πραγματοποιούν εκπληκτικό δεύτερο γύρο, με τον τεχνικό ηγέτη Τάκη Γιαννόπουλο να σχεδιάζει ήδη το μυαλό του την ομάδα της επόμενης σεζόν, δίνοντας παράλληλα χρόνο συμμετοχής σε ταλαντούχους παίκτες, οι οποίοι προέρχονται από τα πλούσια τμήματα υποδομών.

 

Κάτι το οποίο τονίζει ενόψει της συνέχειας ο έμπειρος προπονητής της Αγίας Ελεούσας: 

«Μπαίνουμε εκ νέου σε ρυθμούς πρωταθλήματος. Η προσοχή μας είανι αποκλεισιτκά στην αναμέτρηση με τον Γ.Σ. Καισαριανής, στον οποίο θα επιδιώξουμε να προσθέσουμε μία ακόμη θετική εμφάνιση στο παλμαρέ μας. Παράλληλα, έχουμε ήδη στο μυαλο μας την χάραξη του σχεδιασμού της ομάδας που θα εμφανιστεί την επόμενη σεζόν κι έτσι και σε αυτό το παιχνίδι θα δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε ταλαντούχους πιτσιρικάδες, που προέρχονται από τα πλούσια τμήματα υποδομών, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να αναδείξουν το ταλέντο τους. Παράλληλα, αποσκοπούμε να αποδίδουμε όμορφο ποδόσφαιρο και αν φτάοσυμε όσο ψηλότερα γίνεται»

 

  

 

 

 

Related posts

Ανακοίνωσε τον επιθετικό Νίκο Ντάρλα η Αθηναϊδα

Kώστας Παλαιολόγος

Γκοβερίνος: «Να παραμείνουμε ψηλά στη βαθμολογία»

Kώστας Παλαιολόγος

Ιωάννου: «Όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται»

Kώστας Παλαιολόγος