free page hit counter
19.8 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σμυρνής: «Πήραμε μία καθαρή νίκη»

Στην ευρεία νίκη επί του Θριάμβου εστίασε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Λιοσίων Λεωνίδας Σμυρνής, δίνοντας το στίγμα του ενόψει του επερχόμενου ντέρμπι κορυφής με τους Αγίους Αναργύρους.

 

 

 

Την εκπληκτική του πορεία στον πρώτο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ συνέχισε ακάθεκτος ο Ολυμπιακός Λιοσίων με την ευρεία του νίκη επί του Θριάμβου Αθηνών με 3-0.  

Μία επιτυχία, η οποία επέτρεψε στους «ερυθρόλευκους» να διατηρηθούν ακλόνητοι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με52 πόντους,μ την οποίαμοιράζονται με τους Αγίους Αναργύρους και θα πανε πλέον με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία να πάιξουν τα ρέστα τους στο επερχόμενο ντέρμπι κορυφής την ερχόμενη αγωνισιτκή.,

 

Με τον τεχνικό ηγέτη του συλλόγου Λεωνίδα Σμυρνή να δίνει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα: 

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την συνολική εικόνα που παρουσιάσαμε. Πήραμε μία δίκαιη και καθαρή νίκη, η οποία συνδυάστηκε με πολύ καλή εμφάνιση. Παρουσιάσαμε ορισμένα προβλήματα στην αμυντική μας λειτουργία, αλλά από ένα σημείο κι έπειτα βρήκαμε τον ρυθμό μας και αποδώσαμε το ποδόφαιρο που γνωρίζουμε. Θα πάμε με ανεβασμένη ψυχολογία για το ντέρμπι κορυφής με τους Αγίους Αναργύρους, ώστε να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα» 

Στα ευχάριστα για την τεχνική ηγεσία συγκαταλέγεται η έλλειψη αγωνιστικών προβλημάτων.

 

 

Related posts

Καπράλος: «Να δημιουργήσουμε υγιή και δυνατή ομάδα για του χρόνου»

Kώστας Παλαιολόγος

Τέταρτη σερί νίκη το Ρουφ, 1-0 τον Παπάγο

Abola Team 3

Παπαρούνης: « Αξίζαμε κάτι παραπάνω»

Kώστας Παλαιολόγος