free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γιαννόπουλος : «Απολαμβάνουμε την πορεία που έχουμε διαγράψει»

Την ευτυχία του για την εικόνα που παρουσιάζει η νεανική του ομάδα, εξέφρασε ο τεχνικός της Αγίας Ελεούσας Τάκης Γιαννόπουλος. 

 

 

 

 

Την εκπληκτική της παρουσία στον δεύτερο γύρο του πρώτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ συνέχισε ακάθεκτη η Αγία Ελεούσα.  

Το νεανικό συγκρότημα των δυτικών προαστίων πραγμαοτοποιώντας επίδειξη ισχύος συνέτριψε με 4-0 τον Γ.Σ. Καισαριανής, έπειτα από εκπληκτική εμφάνιση, αναδεικνύοντας πτυχές της ποιότητας που ξεχειλίζει στο ρόστερ, αλλά και της μεθοδικής δουλειάς σε βάθος, που γίνεται από τον προπονητή Τάκη Γιαννόπουλο κι τους στενούς του συνεργάτες 

Με τον έμπειρο κόουτς να δίνει το δικό του στίγμα:

 

«Καταφέραμε να πάρουμε μία ευρεία νίκη επί ενός αντιπάλου, που χρειάζονταν τους βαθμούς,. Δεν κινσυνεύσαμε καθόλου κι ευτυχήσαμε να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ, που μα ςέδωσε ώθηση για τη συνέχεια. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε τη απόδοσή μας σε πολύ υψηλά επίπεδα , μας βγήκε το παιχνίδι κι έτσι δώσαμε διαστάσεις θριάμβου στην επικράτησή μας» ήταν το αρχικό σχόλιο του Τάκη Γιαννόπουλου, για να προσθέσει:

 

«Πλέον και όπως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογική κατάσταση στον όμιλό μας δεν υπάρχει αδιάφορη ομάδα και γίνεται ένα πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων,. Εμείς μπήκαμε στον … χορό της ανόδου και απολαμβάνουμε την πορεία που έχουμε διαγράψει. Η ομάδα μας σφύζει από υγεία και αυτή η παράμετρος μας ευχαριστεί ακόμη περισσσότερο»

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Ιωάννου: «Να παίξουμε για τους εαυτούς μας»

Πολύ μεγάλη η συμμετοχή του κοινού στην κοπή πίτας των Βριλησσίων

Abola Team 3

Ο 1ος όμιλος της Β’ ΕΠΣΑ

Abola Team