free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Μανωλάς: «Συνεχίζουμε την πορεία προς το όνειρο!»

Τον ενθουσιασμό του για την εκπληκτική πορεία της ομάδας του εξέφρασε ο αρχιτέκτονας της Νίκης Αλίμου Νίκος Μανωλάς. 

 

 

 

 

Την εκπληκτική της πορεία στον τέταρτο όμιλο της Γ’ Κατηγορία συνέχισε ακάθεκτη η Νίκη Αλίμου με τον θρίαμβό της στο ντέρμπι κορυφής επί του Ατρομήτου Μεταμόρφωσης.  με 2-0.

Αποτέλεσμα, το οποίο επέτρεψε στο νεανικό συγκρότημα των νοτίων προαστίων να ψαλιδίσει στον ένα πόντο την διαφορά που το χωρίζει από τον αντίπαλό τους (σ.σ. 45 έναντι 44 βαθμών) και πλέον να ατενίζει το μέλλον με ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. 

Ενδεικτικές του κλίματος που έχει καλλιεργηθεί, είναι οι δηλώσεις του τεχνικού ηγέτη Νίκου Μανωλά: 

«Οι παίκτες μου απέδωσαν τέλεια από πλευράς τακτικής και αγωνιστικής προσήλωσης και είναι άξιοι συγχαρητηρίων. Επιβάλαμε πλήρως τον ρυθμό μας και κερδίσαμε απόλυτα δίκαια. Συνεχίζουμε την πορεία προς το όνειρο, ωστόσο ακόμη τίποτε δεν έχει κριθεί. Δείξαμε χαρακτήρα, πολλή υπομονή και θέληση και κόντρα στα όποια προβλήματα αντιμετωπίζαμε, μπήκαμε στο ματς με την πίστη και τη προσήλωση, όπου απαιτούσαν οι συνθήκες και βγάλαμε τον καλό μας αγωνιστικό εαυτό» ήταν το αρχικό σχόλιo του αρχιτέκτονα των φετινών επιτυχιών των «κυανόλευκων», για να προσθέσει:

 

«Αυτό, που απαιτείται στην συνέχεια, είναι να επιδεικνύουμε την ίδια σοβαρότητα και προσήλωση σ όλα τα παιχνίδια ανεξαρτήτως βαθμολογικής θέσης των αντιπάλων μας. 

Το πρωτάθληαμ έχει πολύ δρόμο ακόμη, αφού δεν έχει κριθεί απολύτως τίποτα. Να συνεχίσουμε με το κεφάλι κάτω να δουλεύουμε σκληρά» 

.  Τα αγωνιστικά προβλήματα παραμένουν για την τεχνική ηγεσία, δεδομένου ότι ο Δημήτρης Κιττές υποφέρει από θλάση, ενώ ο Αλέξης Πηλίδης αντιμετωπίζει τράβηγμα, ενώ ανέτοιμοι κρίνονται οι Μίλτος Βασιλειάδης και ΄Νίκος Αργύρης.

 

Στα θετικά συγκαταλέγεται το γεγονός ότι ο Σταμάτης Μανωλάς αγωνίστηκε μετά το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και μάλιστα σκόραρε

 

 

 

 

 

Related posts

Θύελλα Περιστερίου-Αστέρας Γλυφάδας 4-0

Abola Team

«Πέρασμα» από τα Μελίσσια

Nάσος Φακίδης

ΠΟΨ-Παγκράτι 3-0

Abola Team 3