free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Πρασσάς: «Αξίζουν συγχαρητήρια οι παίκτες μου»

Τον ενθουσιασμό του από την νίκη επί του Άρη Καλαμακίου εξέφρασε ο τεχνικός του Πανιωνίου Καισαριανής Παναγιώτης Πρασσάς. 

 

 

 

Την αξιομνημόνευτη πορεία του στον τέταρτο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ συνέχισε ακάθεκτος ο Πανιώνιος Καισαριανής με την ευρεία του νίκη επί του Άρη Καλαμαίου στο ντέρμπι της αγωνιστικής με 3-1.

 

Μία νίκη, η οποία συνδυάστηκε από πολύ καλή εμφάνιση και παράλληλα διατήρησε τον ιστορικό σύλλογο μέσα στην διεκδίκηση της ανόδου.

 

Ο τεχνικός Παναγιώτης Πρασσάς είχε κάθε λόγο να αισθάνεται ευχαριστημένος από την αγωνιστική προσήλωση των ποδοσφαιριστών του

 

«Πήραμε μία πολύ σπουδαία νίκη απέναντι σε μία οάδα, που είχε θέσει τους ίδιους στόχους με εμάς. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ελγχαμε πλήρως τον ρυθμό, η απόδοση των παικτών μου έφτασε σε πολύ υψηλά επίπεδα και είναι άξιοι συγχαρητηρίων. Η προσπάθειά τους ήταν συγκινητική παίρνοντας ένα αποτέλεσμα, το οποίο μας διατηρεί ζωντανούς στο κυνήγι της ανόδου.

 Η ομάδα μαες έχει ξαναβρει ρυθμό κι οφείλουμε να συνεχίσουμε έτσι.Θα ήθελα α ευχηθώ ολόψυχα μέσα από την στήλη σας Κλαή Ανάσταση σ’ όλο τον ποδοσφιαρικό κόσμο»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Ξανά πρώτος ο Δούρειος

Nάσος Φακίδης

Ντέτσικας: «Συνεχίζουμε στο ίδιο πλάνο»

Kώστας Παλαιολόγος

«Να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά»

Kώστας Παλαιολόγος