free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γκλεγκλές: «Ξεκάθαρος στόχος οι τρεις βαθμοί»

Στην αναγκαιότητα νίκης επί της Διάνας Ηλιούπολης εστίασε ο τεχνικός του Άρη Πετρούπολης Αλέξης Γκλεγκλές. 

 

 

 

Χαρακτήρα τελικού έχει αποκτήσει για τον Άρη Πετρούπολης η σαββατιάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με την Διάνα Ηλιούπολης. Οι «βυσσινί», οι οποίοι βρίσκονται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα στον δεύτερο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ έχοντας τρεις βαθμούς λιγότερους από τον πρωτοπόρο Χαραυγιακό, «καίγονται» για την νίκη, που θα τους  επιτρέψει να διατηρήσουν ολοζώντανες τις ελπίδες τους για άνοδο.

Χαρακτηριστικές του τρόπου με τον οποίο προσεγγίζουν στην ομάδα την εν λόγω αναμέτρηση, είναι οι δηλώσεις του τεχνικού ηγέτη Αλέξη Γκλεγκλέ:

«Η όλη μας προσοχή έχει στραφεί εξ’ ολοκλήρου στην σαββατιάτικη αναμέτρηση μ την Διάνα Ηλιούπολης. Ένα πολύ σημαντικό ματς, όπου για εμάς ξεκάθαρος στόχος είανι ο  τρεις βαθμοί, που θα μας δώσουν την δυνατότητα να μείνουμε κοντά στο κυνήγι της πρώτης θέσης. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και ευελπιστούμε να φτάσουμε τον στόχο μας»

Αμφίβολος ο Δημόπουλος

Την ίδια στιγμή εξαιρετικά αμφίβολη κρίνεται η παρουσία του Νίκου Δημόπουλου. Ο ικανός παίκτης του Άρη Πετρούπολης έχει σπάσει το δάκτυλο του χεριού του αι ακολουθεί θεραπευτική αγωγή.

Παράλληλα οριστικά νοκ άουτ έχουν τεθεί οι μόνιμα τραυματίες Γιόβαν Λάλα, Γιάννης Φιλίππου, Θοδωρής Λάππας και Παύλος Νίκολι.

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Κάτσικας: «Δουλεύουμε ήδη για την επόμενη σεζόν»

Κουτσουδάκης: «Ο Ζαραβίνος διαμόρφωσε το αποτέλεσμα»

Kώστας Παλαιολόγος

Έσκασε … «βόμβα» Μπανιά για τον ΠΑΟ Ρουφ!

Kώστας Παλαιολόγος