free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τσιμπάκης: «Να πλασαριστούμε όσο ψηλότερα μπορούμε»

Τις βλέψεις του για τα εναπομείναντα παιχνίδια, αρχής από αυτό κόντρα στον Φωστήρα Ηλιούπολης, ανέλυσε ο τεχνικός του Πανερυθραϊκού Αντώνης Τσιμπάκης. 

 

 

 

Με τον δείκτη αποφασιστικότητας στα ύψη ο Πανερυθραϊκός θέτει στην τελική ευθεία  την προετοιμασία  του για τις ανάγκες του εκτός έδρας σαββατιάτικου αγώνα με τον Φωστήρα Ηλιούπολης.

Άπαντες στο σωματείο των βορείων προαστίων έχουν συναισθανθεί τον βαθμό επικινδυνότητας που κρύβει η αναμέτρηση απέναντι σε μία ομάδα που παίζει ένα από τα πιο δυνατά της χαρτιά όσον αφορά την υπόθεση – παραμονή και φέρονται διατεθειμένοι να φτάσουν την απόδοσή τους σε υψηλά επίπεδα , ώστε να πιστοποιήσουν ότι έχουν όλα τα εχέγγυα να βελτιώσουν την βαθμολογική τους θέση.

Άκρως χαρακτηριστικές του τρόπου με τον οποίο προσεγγίζουν στον σύλλογο της Νέας Ερυθραίας την αναμέτρηση, είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Αντώνη Τσιμπάκη:

«Προετοιμαζόμαστε για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που παλεύει για την παραμονή της και είναι αρκετά φορμαρισμένη. Διαθέτει έναν πολύ καλό κι έμπειρο προπονητή, όπως είναι ο Παύλος Κυριακουλέας και σίγουρα το έργο μας προβλέπεται να είναι αρκετά δύσκολο. Εμείς από την πλευρά θέλουμε να πλασαριστούμε

Όσο ψηλότερα γίνεται  Πάμε να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό δίνοντας ευκαιρίες σε πολλούς παίκτες που προέρχονται από τις ακαδημίες και με  αυτό το σκεπτικό θα προσεγγίσουμε όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια της φετινής περιόδου»

 

 

 

Related posts

Κώτση (Σούρμενα): ‘Ημασταν σωστά διαβασμένοι”

abola10

Μαντζούνης: «Ο Φωστήρας είναι η κορυφαία ομάδα της κατηγορίας»

Kώστας Παλαιολόγος

ΧΑΛΑΝΔΡΙ – ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤ. 0–0

abola10