free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Φιλίππου: «Να αποδείξουμε ότι παλεύουμε όλα τα ματς!»

To στίγμα του για την κρίσιμη αναμέτρηση με τον Άγιαξ Ταύρου, έδωσε ο τεχνικός της Κηπούπολης Δημήτρης Φιλίππου.

 

 

 

Στους ρυθμούς του ντέρμπι κορυφής με τον Αίαντα Ταύρου ζουν κι αναπνέουν όλοι στη Κηπούπολη.

 

Άπαντες στο νεοφώτιστο συγκρότημα των δυτικών προαστίων αντιμετωπίζουν την αναμέτρηση ως μία πολύ καλή ευκαιρία να αποδείξουν τί πραγματικά αξίζουν και παράλληλα να επιβεβαιώσουν την εκπληκτική φετινή τους πορεία, που τους ε΄χει φέρει μέχρι την Τρίτη θέση του δεύτερου συγκλονιστικού ομίλου της Β΄’ ΕΠΣΑ

Η διαφορά των πέντε βαθμών που χωρίζει τις δύο ομάδες (σ.σ. 61 ο δεύτερος Άγιαξ Ταύρου, 56 η Κηπούπολη0 σαφέστατα προσδίδει ένα έξτρα βαθμολογικό ενδιαφέρον. Με τους παίκτες να δείξουν διατεθειμένοι να τα δώσουν όλα , ώστε να φτάσουν στην πολυπόθητη νίκη.

Ενδεικτικές του κλίματος που επικρατεί είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Δημήτρη Φιλίππου:

«Αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι με τον Άγιαξ Ταύρου ως μία πολύ καλή ευκαιρία να αποδείξουμε ότι είμαστε μία ομάδα που παλεύει όλα τα παιχνίδια, Θα κοντραριστούμε με μία από τις ποιοτικότερες ομάδες της κατηγορίας που διαθέτει ποδοσφαιριστές με πλούσιες αγωνιστικές παραστάσεις από ανώτερες κατηγορίες, ωστόσο, όλοι μας διψάμε για ένα καλό παιχνίδι. Σαφέστατα ως νεοφώτιστη ομάδα θεωρώ ότι έχουμε ήδη υλοποιήσει τους στόχους που είχαμε θέσει με το ξεκίνημα της σεζόν, ωστόσο, η αίσθησή μου είναι ότι μπορούμε να πετύχουμε περισσότερο. Ευχής έργον είναι αν γίνει μία πολύ όμορφη αναμέτρηση, την οποία θα χαρούν όλοι όσοι την παρακολουθήσουν. Επίσης, ο κόσμος μας δείχνει τρομερή διάθεση να μας συμπαρασταθεί και θα αποτελέσει τον έξτρα παίκτη μας»

 

Related posts

Χαραλαμπίδης: «Πήγαμε εξαιρετικά με την Κοψαχείλα»

Abola Newsroom

Οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου στην ΕΠΣΑ

Abola Team

«Απόδραση» από τα Βριλήσσια και «φωτιά» στην «κορυφή»

Nάσος Φακίδης