free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Συνεχίζει να ελπίζει ο Άρης Πετρούπολης που νίκησε με 5-1 την Αθηναϊδα

Διατήρησε τις όποιες ελπίδες έχει για άνοδο ο Άρης Πετρούπολης που νίκησε με σκορ 5-1 την Αθηναϊδα.

Στο 11′ ο Ηλιάδης έκανε το 1-0 αφού πήρε το ριμπάουντ στο σουτ που επιχείρησε ο Τσάτσα και η μπάλα αποκρούστηκε από το δοκάρι.

Με τον ίδιο τρόπο στο 14′ αφού και πάλι η μπάλα αποκρούστηκε από το δοκάρι σε σουτ του Τσάτσα ο επερχόμενος Σπανός έκανε το 2-0. Στο 36′ ο Θανόπουλος έκανε το 3-0 ενώ στο 40′ ο Τσάτσα πετυχαίνοντας ένα ιδιαίτερα θεαματικό γκολ έκανε το 4-0. Στο 42′ ο Σάββας Ηλιάδης που έφθασε τα 19 γκολ ξεπερνώντας τον Καλλιμάνη έκανε το 5-0. Στο 20′ σε φάουλ του Μακρίδη η μπάλα αποκρούστηκε από το δοκάρι ενώ η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι και στο πέναλτι που εκτέλεσε στο 62′ ο Βασιλάκος. Η Αθηναϊδα μείωσε στο τελικό 5-1 στο 67′ με πέναλτι που εκτέλεσε ο Λυγερός.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Αλέξης Γκλεγκλές): Αποστόλου, Ζαρκαδούλας(46′ Βασιλάκος), Βλάχος, Παπαπαναγιώτου, Λίτσης, Μακρίδης(75′ Παούρης), Τσάτσα, Σπανός(81′ Κοντογονής), Ηλιάδης, Κατσής(46′ Κυριαζής), Θανόπουλος.

ΑΘΗΝΑΪΔΑ (Λεωνίδας Μπακογιάννης): Βήχας, Τσέλικας, Γκιζέπι, Κινδιλίδης, Ράκος, Κανδαλέπας, Χαλεπιάν, Λυγερός, Ράπι, Αντωνακόπουλος, Βαγγέλης. 

Related posts

Πρόβλημα στο Αιγάλεω με Μεταλλινό

Ρένος Γιαμπουράς

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ ΧΑΪΔΑΡΙ – ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΦΑΣΕΙΣ 2-0 ΦΑΣΕΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ VIDEO

Ρένος Γιαμπουράς

Βασίλης Λίτσας (Κηπούπολη): Πολύ δύσκολος ο 3ος όμιλος, όμως θα παλέψουμε για να σωθούμε

Τάσος Ζαφειρίου