free page hit counter
17 C
Αθήνα
24 Οκτωβρίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Μανωλάς: «Το ταξίδι μας θα φτάσει μέχρι το τέλος»

Το σύνθημα για την εκπλήρωση του στόχου της ανόδου στην Β’ Κατηγορία έδωσε ο τεχνικός της Νίκης Αλίμου Νίκος Μανωλάς. 

 

 

 

 

Τον τίτλο της πρωταθλήτριας του τετάρτου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ πανηγύρισε η Νίκη Αλίμου χάρη στο επιβλητικό 3-0 επί της Δάφνης Αθηνών.  

Ένας τίτλος, που αποτέλεσε την καλύτερη επιβράβευση των κόπων για το νεανικό συγκρότημα των νοτίων προαστίων, ο οποίος ωστόσο δεν αρκεί από μόνο του να χαρίσει από τώρα το εισιτήριο της ανόδου στην Β’ ΕΠΣΑ.

Κια αυτό, λόγω της μικρής βαθμολογικής διαφοράς που τη χωρίζει από τις υπόλοιπες διεκδικήτριες της ανόδου.

Γεγονός το οποίο θα υποχρεώσει τη Νίκη Αλίμου να δώσει μπαράζ κόντρα στον τέταρτο της βαθμολογίας Πανιώνιο Καισαριανής, με την πρωταθλήτρια να έχει το πλεονέκτημα έδρας και να υπερτερεί σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος

 

Ο τεχνικός ηγέτης και αρχιτέκτονας της φετινής ξέφρενης πορείας των «κυανόλευκων» Νίκος Μανωλάς, έσπευσε να δώσει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα: 

«Τα παιδιά έχουν κάνει άθλο φέτος. Είναι άξιοι συγχαρητηρίων. Κατέκτησαν το πρωτάθλημα σε έναν όμιλο, όπου κανείς δεν το περίμενε, ωστόσο το σημαντικότερο απ’ όλα είναι ότι κέρδισαν τον σεβασμό σύσσωμου του αθηναϊκού ποδοσφαίρου. Τον πρωταρχικό στόχο που είχαμε θέσει στο ξεκίνημα της σεζόν τον πετύχαμε. Πλέον ξεκάθαρος στόχος μας εδώ που έχουμε φτάσει, είναι το ταξίδι μας να φτάσει μέχρι το τέλος, ώστε να επιβραβευτούν οι κόποι όλων μας» ήταν το αρχικό σχόλιο του προπονητή της Νίκης Αλίμου, για να προσθέσει:

 

« Όσον αφορά τον αγώνα με την Δάφνη δείξαμε τρομερή προσήλωση, πάθος και δείξαμε πόσο πολύ θέλαμε την νίκη, η οποία μας χάρισε τον τίτλο της πρωταθλήτριας .Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό. Οι πανηγυρισμοί μας για την πρώτη θέση τέλειωσαν από το βράδυ της Κυριακής. Η όλη μας προσοχή έχει επικεντρωθεί πλέον στο επερχόμενο παιχνίδι μπαράζ με τον Πανιώνιο Καισαριανής όπου θα πάμε να παλέψουμε για την επίτευξη του αντικειμενικού μας στόχου»

 

  

 

 

 

 

Related posts

Σταθερά στην «κορυφή» ο Δούρειος

Nάσος Φακίδης

Σπουδαία προσθήκη με Νίκο Κωνσταντακόπουλο για την Άμιλλα Περιστερίου

Kώστας Παλαιολόγος

Ζαμπέτας: «Να γίνει γιορτή με Αστερα Εξαρχείων»

Kώστας Παλαιολόγος