free page hit counter
20.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Μπαλόπουλος: «Μεγάλη μας τιμή το φιλικό με την Εθνική Ενόπλων»

Στην ιδιαίτερη αξία που προσδίδει στην ομάδα του το φιλικό με την Εθνική Ενόπλων αναφέρθηκε ο τεχνικός της Κηφισιάς 2010 Μάριος Μπαλόπουλος.

 

 

 

 

Ένα από τα σημαντικότερα και ιδιαίτερα από πλευράς αξίας παιχνίδια στην ιστορία της δίνει το απόγευμα της Πέμπτης η Κηφισιά 2010. 

Το συγκρότημα των βορείων προαστίων το οποίο προ ημερών πανηγύρισε την άνοδό του στην Β’ Κατηγορία κατακτώντας αήττητο το τίτλο στον τρίτο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ θα φιλοξενήσει σε φιλικό παιχνίδι την Εθνική ομάδα των Ενόπλων, το οποίο θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα. 

Στο πλαίσιο του εν λόγω φιλικού η διοίκηση του συλλόγου έχει ετοιμάσει μία σειρά από εορταστικές εκδηλώσεις, αλλά και πολλές εκπλήξεις, Θα υπάρξουν πολλές βραβεύσεις, ενώ χρόνο συμμετοχής θα πα΄ρει και οη παλιά δόξα του Παναθηναϊκού και της Εθνικής ομάδας Μίμης Δομάζος 

 

Ο τεχνικός Μάριος Μπαλόπουλος, αναφερόμενος στην αξία του φιλικού τόνισε τα εξής

 

«Πρόκειτια για ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, το οποίο αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την ομάδα μας, που θα τεθούμε αντιμέτωποι με μία ομάδα, που φοράει το Εθνόσημο, όπως είναι η Εθνική ομάδα των Ενόπλων. Πρόκειται για ένα παιχνίδι εντελώς διαφορετικό από τα προηγούμενα και σίγουρα η διεξαγωγή αυτού του φιλικού αποτελεί διαφήμιση για τον σύλλογο που εκπροσωπούμε. Ας ευχαριστηθούμε την γιορτή»

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Καλογερόπουλος: «Απολαμβάνουμε τους καρπούς των κόπων μας»

Υπενθύμιση της ΕΠΣΑ για την κάρτα υγείας

Abola Team

Πλάτων-Θύελλα Περιστερίου 5-1

Abola Team 3