free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ψύλλιας: «Έχουμε μπροστά μας δύο τελικούς»

Στην κρισιμότητα των δύο επερχόμενων αναμετρήσεων με Παράδεισο Αμαρουσίου και Αναγέννηση Πετρούπολης, αναφέρθηκε ο τεχνικός της Ανθούπολης Θανάσης Ψύλλιας. 

 

 

 

 

 

Στην κρίσιμη τελική ευθεία του πρωταθλήματος στρέφουν την προσοχή τους πλέον στην Ανθούπολη.

 

Άπαντες στο στρατόπεδο του συλλόγου των δυτικών προαστίων προσπαθούν να αφήσουν πίσω τους την ευρεία εντός έδρας ήττα με 5-0 από τον ιδιαίτερα φορμαρισμένο Άγιο Δημήτριο κα στρέφουν αποκλεισιτκά την προσοχή τους στα δύο προσεχή παιχνίδια με Π[αράδεισο Αμαρουσίου και Αναγέννηση Πετρούπολης, ώστε να οριστικοποιήσουν την παρμαονή τους.

 

Ενδεικτικές του τρόπου με τον οποίο προσεγγίζουν στην ομάδα την καθοριιτκή τελική ευθεία του φετινού μαραθωνίου, είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Θανάση Ψύλλια

 

«Η όλη μας προσοχή εστιάζεται πλέον στα δύο προσεχή παιχνίδια που μας περιμένου κόντρα σε Παράδεισο Αμαρουσίου και Αναγέννηση Πετρούπολης. Χρειαζόμαζστε ακόμη βαθμούς, ώστε να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας στην κατηγορία και δουλεύουμε πολύ εμπειρστατωμένα, με σκοπό να φανούμε όσο το δυατόν πιο συγκεντρωμένοι γίνεται. Έχουμε μπροστά μας δύο τελικούς που θα καθορίσουν τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου προπονητή της Ανθούπολης, για να συμπληρώσει:

 

«Το εύρος της ήττας που γνωρίσαμε από τον Άγιο Δημήτριο θεωρώ ότι μας αδικεί. Χάσαμε από ορισμένα σημαντικά ατομικά μας λάθη, ενώ απωλέσαμε και μερικές κραυγαλέες ευκαιρίες. Αυτό που προέχει, είναι να διορθώσουμε τις αδυναμίες που έχουμε επισημάνει και να φανούμε απόλυτα προσηλωμένοι μέχρι το τέλος»

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

«Άξιοι συγχαρητηρίων οι παίκτες μου!»

Kώστας Παλαιολόγος

Καρπούζας: «Η ομάδα έβγαλε προσωπικότητα!»

Kώστας Παλαιολόγος

Παναγιωτακόπουλο και Κωνσταντάρα η Ανθούπολη

Kώστας Παλαιολόγος