free page hit counter
21.3 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ιωάννου: «Να μη μας επηρεάσει η διακοπή»

Στο βλέμμα του στην κρίσιμη και απαιτητική συνέχεια στρέφει ο προπονητής της Λυκόβρυσης Κώστας Ιωάννου

 

 

 

 

 

 

Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο αναφέρει ο θυμόσοφος λαός μας και το συγκεκριμένο απόφθεγμα φαίνεται να ταιριάζει γάντι στην περίπτωση της Λυκόβρυσης.

 

Το νεναικό συγκρότημα των βορείων προαστίων πραγματοποιεί εκπληκτική πορεία στον ιδιαίτερα απαιτητικό τρίτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ, που την έχει οδηγήει ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

 

Το πλέον σημαντικό τόσο επίτευγμα για τη συγκεκριμένη ομάδα ανάγεται στο γεγονός ότι έχει καταφέρει να συνδυάσει αυτή την υπέροχη ως τώρα παρουσία με ελκυσιτκό ποδόσφαιρο και παιχνίδι κυριαρχίας, βελτιώνοντας συνεχώς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, που προέρχονται από τα πλούσια τμήματα υποδομών.

 

Ο τεχνικός ηγέτης Κώστας Ιωάννου έσπευσε να δώσει το δικό του σύνθημα για τη απαιτητική συνέχια που περιμένει την νεανική του ομάδα με την ανατολή του 2019 που φέρνει την ομάδα του αντιμέτωπη του Γκυζιακού:

 

«Ήδη έχουμε ξεκινήσιε την προετοιμασία μας για το επόμενο πολύ απασιτηικό παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στον Γκυζιακό. Αυτό που προέχει, είναι αν συνεχίσουμε τη μεθοδική δουλειά με τη ίδια πίστη και αφοσοίωση, ώστε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατό πιο έτοιμοι και ανταγωνιστικοί στην κρίσιμη συνέχια. Αυτό που πρωτίστως επιθυμούμε, είναι να μη μας επηρεάσει η διακοπή του πρωταθλήματος, ώστε να φανούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι».

 

 

 

Related posts

ΕΠΣΑ: Οι ποινές σε ποδοσφαιριστές…

Abola Team

Νέα εποχή με τον Βασίλη Σκαλτσά για την Αναγέννηση Πετρούπολης

Kώστας Παλαιολόγος

Απώλεια για το Νεοπεντελικό!

Abola Team