free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Γκάτζιος: «Λυπάμαι αλλά δεν είναι έτσι το ποδόσφαιρο»

Στο γεγονός ότι αποτελεί… μόδα οι ομάδες να κερδίζουν τα ματς στα χαρτιά αναφέρθηκε ο προπονητής του Αστέρα Αμαλιάδας, Θοδωρής Γκάτζιος.

Αναλυτικά, το σχόλιο του:

 

»Έχει γίνει πλέον της μόδας. Πέφτουν κάτω με το παραμικρό. Διακόπτουν τα ματς και πάνε στο νοσοκομείο. Η έκθεση του γιατρού λέει ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό. Οι ομάδες θέλουν να κερδίζουν το ματς στα χαρτιά. Δεν γίνεται έτσι όμως ποδόσφαιρο. Ο γυμναστής της ομάδας του Ηροδότου χτύπησε τον γενικό αρχηγό μας και μετά έγιναν διάφορες αψιμαχίες αλλά όχι στο επίπεδο να διακοπεί το ματς. Ετσι εκτιμώ εγώ. Όσον αφορά την εικόνα του α’ μέρους,

«Tι πράγματα είναι αυτά; Ο γυμναστής τους έκανε επίθεση σε άνθρωπο της ομάδας μας, ο οποίος είναι σοβαρά στο νοσοκομείο και αυτοί δε θέλουν να παίξουν. Είναι της μόδας πλέον να αποσύρονται έτσι οι ομάδες, με το παραμικρό. Έπεσε πολύ εύκολα ο Φραγκουλάκης κάτω. Ήταν κλεισμένοι στα αποδυτήρια και δεν έβγαιναν να παίξουν. Έτσι, θέλουν να κερδίζουν τα παιχνίδια; Λυπάμαι, αλλά δεν είναι έτσι το ποδόσφαιρο. Υπήρξαν έντονες λογομαχίες, αλλά μέχρι εκεί. Ο γιατρός τους εξέτασε και δεν είδε κάτι. Εμείς δε δημοσιεύσαμε φωτογραφίες για να μην προκαλέσουμε εντυπώσεις. Αυτές είναι ανεπίτρεπτες καταστάσεις».

Ειχαμε τον έλεγχο του αγώνα, χάσαμε τρεις κλασσικές ευκαιρίες και νομίζω ότι ήμασταν καλύτεροι’

Related posts

Ανακοίνωσε Κουργιάλα ο ΠΑΟ Βάρδας

Abola Team 2

Και ο Νίκος Κούστας στο τεχνικό τιμ του Αγ. Ιεροθέου

Abola Team 3

Παπαματθαιάκης: «Το σήμα της φανέλας του Ηρόδοτου είναι μεγάλο και ιστορικό»

Abola Team 2