free page hit counter
16.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ψαρρός: «Μας κόστισε η απειρία πολλών παικτών»

Στην έλλειψη εμπειρίας των πολλών ταλαντούχων του ποδοσφαιριστών αναφέρθηκε ο τεχνικός της Λαύρας Αργυρούπολης Αργύρης Ψαρρός. 

 

 

 

 

Στη δεύτερη συνεχόμενη ήττα και μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-0)  υποχρεώθηκε η Λαύρα Αργυρούπολης, αυτή τη φορά από τον παθιασμένο Υμηττό κι ενώ απομένει μία «στροφή» για την ολοκλήρωση του «μαραθωνίου» του δευτέρου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ

 

Απέναντι σε μία ομάδα, που έπαιζε ένα από τα σημαντικότερα «χαρτιά» της όσον αφορά την εκπλήρωση του στόχου της παραμονής, οι «ροσονέρι» έδειξαν για ακόμη μία φορά πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο, ωστόσο, από ένα σημείο κι έπειτα τους «κόστισε» η απειρία των πολλών πιτσιρικάδων που αγωνίστηκαν και προέρχονταν από τα τμήματα υποδομών.

 

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού ηγέτη Αργύρη Ψαρρού:

 

«Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από την συνολική εικόνα που παρουσιάσαμε. Απέναντι σε μία ομαδα που χρειαζόταν τους βαθμούς, αφού έπαιζε για την παραμονή της, θεωρώ ότι φανήκαμε αρκετά ανταγωνιστικοί. Σε μία αναμέτρηση, όπου κυριάρχησαν οι πολλές δυνατές μονομαχίες και το πάθος κάναμε ευκαιρίες, όμως από ένα σημείο και μετά μας κόστισε η απειρία των πολλών ταλαντούχων παικτών, που είχαμε στη σύνθεσή μας, οι οποίοι δεν έχουν συνηθίσει να αγωνίζονται υπό καθεστώς πίεσης. Εμείς ήδη σχεδιάζουμε την ομάδα της εόμενης περιόδου, έχοντας ως βάση τα πολλά ταλαντούχα παιδιά που απαρτίζουν το ρόστερ μας»

 

  

 

 

 

Related posts

Βενάκης: «Ξεκάθαρος στόχος η νίκη»

Kώστας Παλαιολόγος

Κουφογιαννάκης: «Προτεραιότητα να μείνει όλος ο βασικός κορμός»

Μπουγάς: «Για να αποκτήσει αξία, πρέπει να κερδίσουμε την ΑΕ Μεταμόρφωσης»

Kώστας Παλαιολόγος