free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Δίδαξαν ανθρωπιά Κηφισιά 2010 και Εθνική Ενόπλων!

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε ο φιλανθρωπικός αγώνας ανάμεσα στην Πρωταθλήτρια του τρίτου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ Κηφισιά 2010 και την Εθνική Ενόπλων.

Το δικό τους ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης στον συνάνθρωπο έδωσαν Κηφισιά 2010 κι Εθνική Ενόπλων.

 

Στο φιλικό, το οποίο διεξήχθη καθαρά για φιλανθρωπικού σκοπούς στο «Ζηρίνειο» το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, η Εθνική Ενόλων νίκησε με 4-1, ωστόσο αυτό λίγη σημασία έχει μπροστά στον σκοπό για τον οποίο διεξήχθη το συγκεριμένο παιχνίδι  κι αφορούσε την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Κηφισιάς.

 

Αρχηγός αποστολής της Εθνικής Ομάδας Ενόπλων Δυνάμεων ήταν η Επισμηναγός, αργυρή Ολυμπιονίκης στα 100μ. στο Σίδνεϊ και παγκόσμια πρωταθλήτρια στα 60μ. κλειστού στίβου στο Μαεμπάσι, Κατερίνα Θάνου ενώ στην αποστολή ήταν και η χρυσή Ολυμπιονίκης στα 20χλμ βάδην το 2004 στην Αθήνα, Αθανασία Τσουμελέκα.

Πριν τον αγώνα διεξήχθησαν αγώνες επίδειξης μεταξύ των Ακαδημιών του ΑΣ Κηφισιάς 2010 και της Δροσιάς ενώ πραγματοποιήθηκαν και τιμητικές βραβεύσεις.

 

Από την Εθνική Ενόπλων διακρίθηκαν οι Λυμπερόπουλος (πρώην τερματοφύλακας της Ξάνθης), Τσιλιανίδης (Αστέρας Τρίπολης) και Σιατραβάνης (Απόλλων Σμύρνης), ενώ από τον ΑΣ Κηφισιά 2010 οι Μπαρμπούδης, Σώντας και Λάσα Ανγκουλάτζε, που πέτυχε και το γκολ για την ομάδα της Κηφισιάς. Αξίζει να σημειωθεί ότι με την ομάδα της Κηφισιάς αγωνίστηκε και ο Μίμης Δομάζος!

 

Στον φιλανθρωπικό αγώνα, που διεξήχθη υπό την εποπτεία της αποστολής του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, έδωσαν το παρών ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού&Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς “Δημήτριος Βικέλας”, κ. Αχιλλέας Κουρέπης, ο τέως Δήμαρχος Κηφισιάς, κ. Βασίλης Βάρσος, δημοτικοί σύμβουλοι, αθλητικοί παράγοντες και δημοσιογράφοι και πολυάριθμοι φίλαθλοι της Κηφισιάς.

Ο κόσμος αντί εισιτηρίου προσέφερε τρόφιμα μακράς διάρκειας για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Κηφισιάς.

 

 

 

Related posts

Συνεχίζει ακάθεκτο το Παγκράτι (1-0)

Abola Team

Πέρα Κλουμπ-Νίκη Αλίμου 0-1

Abola Team 3

Η ΑΕ Ιλίου κυκλοφόρησε εισιτήρια διαρκείας

admin