free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γιαννόπουλος: «Βάζουμε στερεές και υγιείς βάσεις»

Απόλυτα ευχαριστημένος από την σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Κοψαχείλας και την εμφάνιση των νεαρών παικτών του, παρουσιάστηκε ο τεχνικός της Αγίας Ελεούσας Τάκης Γιαννόπουλος.

 

 

 

Ένα δείγμα της ποιότητας της δουλειάς που γίνεται, φανέρωσε η Αγία Ελεούσα στην εκτός έδρας νίκη της επί της Κοψαχείλας με 2-0. 

Ένα αποτέλεσμα, το οποίο επέτρεψε στο συγκρότημα των δυτικών προαστίων να διατηρηθεί στην όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρώτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ με 47 πόντους και παράλληλα να αναδείξει την εκπληκτική πορεία που έχει πραγματοποιήσει, από το ξεκίνημα του περασμένου Δεκέμβρη.

 

Ο τεχνικός Τάκης Γιαννόπουλος είχε μόνο κολακευτικά σχόλια να κάνει με αφορμή την αγωνιστική συνέπεια, αλλά και  συγκέντρωση που επέδειξαν οι ποδοσφαιριστές του απέναντι σε μία ομάδα, η οποία διεκδίκησε με αξιώσεις το εισιτήριο της ανόδου στην Α’ Κατηγορία:

 

«Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε μάι ομάδα, η οποία έπαιζε το τελευαίο της χαρτί για την άνοδό τους. Από την στιγμή, όπου στο πρώτο ημίχρονο σταθήκαμε τυχεροί και δεν δεχθήκαμε γκολ, από την πίεση που δεχθήκαμε, στο δεύτερο μέος ήμασταν οι απόλυτοι πρωταγωνιστές ευτυχήσαμε να προηγηθούμε στο 47’ και πριν προλάβουν οι αντίπαλοί μας να συνέλθουν, πετύχαμε το δεύτερο γκολ, που μας εξασφάλισε την νίκη, ενώ χάσαμε  ορισμένες σημαντικές ακόμη ευκαιρίες να ανεβάσουμε τον δείκτη του σκορ. Το θέμα είναι ότι βάζουμε στερεές και υγιείς βάσεις για την επόμενη σεζόν Πολλοί νεαροί ποδοσφαιριστές μας παρουσιάζουν εξαιρετικά δείγματα γραφής και αυτό το στοιχείο μας επιτρέπει να αισιοδοξούμε για την επόμενη ημέρα»

 

 

 

Related posts

Πετρίδης: «Ευελπιστούμε σε ακόμη καλύτερη πορεία την επόμενη σεζόν»

Βάζουν «μπροστά» στην Λυκόβρυση

Έγραψε ιστορία η Λυκόβρυση!