free page hit counter
25.6 C
Αθήνα
27 Ιουλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Με τέσσερα δελτία ξεκίνησε την πορεία ανόδου στην Γ’ Εθνική ο Χαραυγιακός-Πίστεψαν έστω κι έτσι στον άθλο από την πρώτη στιγμή οι Λουκάς Ρόππας και Δημήτρης Ζυγούρης που συνεχίζουν και στην νέα σεζόν στην ομάδα: Γενική Συνέλευση έρχεται στον σύλλογο

Αυτό που πέτυχε φέτος ο Χαραυγιακός και αναφερόμαστε φυσικά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος του 2ου Ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ ήταν πραγματικός άθλος αφού η ομάδα ουσιαστικά αναγεννήθηκε μέσα από τις “στάχτες” της, αγωνιστικά πάντα βέβαια.

Το μεγαλύτερο κομμάτι της επιτυχίας μαζί με τον άξιο πρόεδρο Μανώλη Φύτρο ανήκει στο τεχνικό δίδυμο Λουκά Ρόππα και Δημήτρη Ζυγούρη. Παρότι όταν ξεκίνησαν την προσπάθεια το καλοκαίρι στην ομάδα βρήκαν μόνο τέσσερα δελτία εντούτοις δεν έκαναν πίσω. Τόλμησαν στα δύσκολα και πέτυχαν. Σταδιακά δημιούργησαν μια ποιοτική ομάδα που έφθασε σε σταθερή απόδοση και στην συνέχεια πολύ περισσότερο στον δεύτερο γύρο άρχισε να αποδίδει ποδόσφαιρο άλλου επιπέδου.

Στο πέρασμά του προς την Γ’ Εθνική είναι σίγουρο ότι αγωνιστικά ο Χαραυγιακός θα πορευτεί με την ίδια επιτυχημένη συνταγή. Θεωρείται σίγουρο ότι συνεχίζουν στην τεχνική ηγεσία οι Λουκάς Ρόππας και Δημήτρης Ζυγούρης και αυτό λένε οι πληροφορίες του abola.gr.

Από κει και ύστερα βρισκόμαστε εν αναμονή της Γενικής Συνέλευσης που θα πραγματοποιηθεί στον Χαραυγιακό που θα πραγματοποιηθεί πολύ σύντομα. Μέσα στις επόμενες ώρες θα υπάρξει και η επίσημη ανακοίνωση περί αυτού.

Related posts

Νίκου Νιόπλια από 9.000 κόσμο, ξέσπασμα των παικτών στα αποδυτήρια απόστις Γ’ ΕΘΝΙΚΗ Ο αρχιτέκτονας της μεγάλης επιστρΟΦΗς

Τον γκολκίπερ Fatmir Kumbulla απέκτησε το Κερατσίνι που ξεκινάει την προετοιμασία 1/8

Abola Team 3

Κερατσίνι: Επίσημα στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων

Γιώργος Ανανίδας