free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σμυρνής: «Θέλω να συνεχίσω το έργο μου»

Την σφοδρή του επιθυμία να επεκτείνει την επιτυχημένη του συνεργασία με τον Ολυμπιακό Λιοσίων εξέφρασε ο έμπειρος τεχνικός Λεωνίδας Σμυρνής.

 

 

 

Το θέμα της τεχνικής ηγεσίας φαίνεται να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για τον Ολυμπιακό Λιοσίων.   

Τη στιγμή όπου οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε μία μεταβατική χρονική περίοδο, ο τεχνικός τους ηγέτης Λεωνίδας Σμυρνής περιμένει συνάντηση με κορυφαία διοικητικά στελέχη, ώστε να συζητήσουν από μηδενική βάση το ενδεχόμενο επέκτασης της επιτυχημένης τους συνεργασίας. 

 

Ο έμπειρος προπονητής στις δηλώσεις που παραχώρησε, πέταξε το …γάντι, εκφράζοντας την σφοδρή του επιθυμία να εξακολουθήσει και την επόμενη σεζόν να ηγείται τα ηνία του συλλόγου:

 

«Είμαστε σε μία ιδιαίτερα μεταβατική περίοδο μετά τη λήξη του πρωταθλήματος. Συνεχίζουμε τις προπονήσεις, αλλά και τα φιλικά παιχνίδια μέχρι το τέλος του μήνα και προσπαθούμε να θέσουμε από τώρα τις βάσεις, ώστε να ξεκινήσουμε τον σχεδιασμό μας για την επόμενη

Απαραίτητη προϋπόθεση, όμως είναι να τα βάλουμε κάτω με την διοίκηση. Από την πλευρά μου εγώ θέλω να συνεχίσω το έργο μου και να βοηθήσω την ομάδα εκπληρώσει τους στόχους της»

 

 

  

Related posts

Τζίτζης: «Όλα για την πρόκριση!»

Kώστας Παλαιολόγος

Νέα νίκη για την Ηλιούπολη!

abola10

Ο Προπονητής Φυσικής Κατάστασης του Ήφαιστου Περιστερίου Τάκης Τριανταφύλλου σήμερα στις 9 μ.μ.

Τάσος Ζαφειρίου