free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ

Για 5η φορά πρωταθλήτρια στην ΟΤΟΕ η UNION EUROBANK που στον τελικό νίκησε με σκορ 3-2 την Εθνική Τράπεζα (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Για πάντα δικό της το τρόπαιο.

Αυτός ο τίτλος αρμόζει απόλυτα στην δημοφιλή ομάδα της UNION EUROBANK αφού το συγκρότημα του Γιώργου Αναγνωστόπουλου στον φετινό τελικό του πρωταθλήματος της ΟΤΟΕ που έγινε το βράδυ της Τρίτης 12/6 στο Β’ γήπεδο Καλαμακίου, στην έδρα των Τραχώνων στον Άλιμο, νίκησε με σκορ 3-2 την Εθνική Τράπεζα που προηγήθηκε στο σκορ με 0-1 και κατέκτησε για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά το τρόπαιο.

Το σκορ είναι πλασματικό αφού η UNION EUROBANK έπαιξε σχεδόν στο μισό γήπεδο την αντίπαλη ομάδα, είχε πολλές ευκαιρίες, δύο δοκάεια και ένα ακιυρωθέν γκολ ως οφσάιντ.

Η Εθνική Τράπεζα ήταν αυτή που προηγήθηκε στο σκορ στο 12′ με κοντινό πλασέ του Νάσου Τσελεμπή αφού προηγήθηκε δυνατό σουτ του Κρητικού όπου η μπάλα απκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 14′ ο Χίσος που ήταν από τους κορυφαίους παίκτες του αγώνα μαζί με τον Βαρβέρη με ατομική προσπάθεια και σουτ έφερε το ματς στα ίσια.

Στο 22′ ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ που πέτυχε ο Θανασάη ενώ έξι λεπτά αργότερα μετά από μπαλιά-τρύπα μαγεία του Χίσο ο Ακπαρίδης με σουτ έκανε το 2-1 για την UNION EUROBANK. Στο 30′ σε ισχυρό σουτ του Χίσο η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι ενώ στο 38′ από μπαλιά έτοιμο γκολ του Σερέτη ο Νάσος Τσελεμπής και πάλι ισοφάρισε σε 2-2. Το τελικό 3-2 έγραψε στο 56′ ο Ακπαρίδης με έξυπνη κοντινή κεφαλιά μετά από προσπάθεια του Χωριανόπουλου που μαζί με τους Ντρένοβα, Χουζούρη, Θανασάη επίσης ήταν από τους κιρυφαίους του γηπέδου. Στο 65′ σε σουτ του Ντοβλετάκη η μπάλα αποκρούστηκε από το κάθετο δοκάρι ενώ με τις πολλες σωτήριες αποκρούσεις ο γκολκίπερ Γιαλεσάκης κράτησε σε χαμηλά επίπεδα το σκορ της ήττας για την Εθνική Τράπεζα.

Στο τέλος του αγώνα τις απονομές στις ομάδες και στην πρωταθλήτρια της ΟΤΟΕ UNION EUROBANK έκαναν ο πρόεδρος της Επιτροπής Ποδοσφαίρου της ΟΤΟΕ Παναγιώτης Κασιδιάρης και ο πρόεδρος της Επιτροπής Αθλητισμού της ΟΤΟΕ Γιώργος Ρούσσος. Την κούπα του πρωταθλήματος στην UNION EUROBANK και τα μετάλλια έδωσε ο πρόεδρός της Στάθης Χαρίτος. Αρχικά το Κύπελλο σήκωσε ο αρχηγός των πρωταθλητών σε αυτό το παιχνίδι Πριόβολος και ύστερα όλοι οι παίκτες, όλο το τεχνικό τιμ και οι παράγοντες της ομάδας.

Το ματς παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο βετεράνος διεθνής επιθετικός άσος Κώστας Μπατσινήλας, η κόουτς της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της UNION EUROBANK Λία Μήτση και η βολεϊμπολίστρια της ομάδας Νταουσιάνη και πολύς κόσμος.

UNION AUROBANK(κόουτς Γιώργος Αναγνωστόπουλος): Καραγιώργος, Χωριανόπουλος, Πριόβολος, Χουζούρης, Ντρένοβα, Ακπαρίδης, Σαρέλλης(39′ λ.τ. Ντοβλετάκης), Βαρβέρης(Μπαντούνας), Χίσος, Κακιούζης(53′ Σαχινίδης), Θανασάη ενώ έπαιξαν επίσης οι Παπατσούτσος, Γιαννόπουλος, Σπέντζος, Κουλάδης, Μίχος, Ρίζος, Γκουνταρδάς, Μητρογιάννης.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ (κόουτς Κώστας Πέντσας): Γιαλεσάκηςμ Κάρλος, Καμπόσος, Καμπέσης, Κωστάκης(47′ Καραβασίλης), Κόττος, Μούρτος, Σερέτης, Σπύρος Τσελεμπής, Νάσος Τσελεμπής, Κρητικός ενώ έπαιξαν επίσης οι Παπαδάτος, Κορτιάνος, Καλιακούδας, Βλάχος, Μουρίκης, Νικολαϊδης.

Δείτε περισσότερο ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ από την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΟΤΟΕ από την UNION EUROBANK πατώντας ΕΔΩ

Related posts

To 12X12 η ομάδα της UNION EUROBANK μετά και το 4-1 επί της Αγροτικής Τράπεζας

Ρένος Γιαμπουράς

Το 3Χ3 το…τραίνο της ποδοσφαιρικής ομάδας της UNION EUROBANK!

Ρένος Γιαμπουράς

Union Eurobank – Ρόμα 1-2

Abola Team