free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Αποκάλυψη: Ο Αντώνης Παπαδάκης ενδιαφέρεται για την αγορά του Ηροδότου. Τι δήλωσε στο prismasport.gr

Σε συζητήσεις για την αγορά του Ηροδότου βρίσκεται ο Αντώνης Παπαδάκης.

 

Τα τελευταία 24ωρα “παίζει” δυνατά το όνομα του Αντώνη Παπαδάκη για να αναλάβει τον Ηρόδοτο. Το prismasport.gr επικοινώνησε με τον γνωστό επιχειρηματία και επιτυχημένο παράγοντα του τοπικού ποδοσφαίρου, ο οποίος επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για την ομάδα της Αλικαρνασού.

 

“Βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις με τον Ηρόδοτο. Με ενδιαφέρει η προοπτική της αγοράς αρκεί να υπάρχουν κοινές συντεταγμένες, κοινές γραμμές και καλό κλίμα. Εγώ θέλω να στηρίξω αυτή την προσπάθεια, όχι σαν πρόεδρος, αλλά σαν μεγαλομέτοχος. Αυτό θα φανεί τις επόμενες μέρες, αφού όπως πληροφορήθηκα η ΓΣ πήγε στις 7 Ιουλίου οπότε τότε θα έχουμε τις οριστικές αποφάσεις”, τόνισε χαρακτηριστικά ο κ.Παπαδάκης.

 

Θυμίζουμε ότι η ομάδα του Ηροδότου εξασφάλισε την άνοδο στη Γ’ Εθνική και αν μη τι άλλο στόχος του Αντώνη Παπαδάκη, εφόσον υπάρξουν εξελίξεις επί του θέματος, είναι να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα συνεχίσει την ανοδική του πορεία.

Οι προετοιμασίες εντείνονται για την μεγάλη γιορτή του Ηρδότου την Δευτέρα 25/06, παρέα με τα «Στρατάκια»!!

Η ανακοίνωση: 

 

«Στις 25 Ιουνίου ο Ηρόδοτος υποδέχεται τους Γιώργο & Νίκο Στρατάκη σε μια αξέχαστη βραδιά στις 21:00 στο γήπεδο του Ηροδότου (εκεί που διεξήχθησαν τα «Αλικαρνάσια»).

 

Αυτή η εκδήλωση δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την υποστήριξη και την συμβολή των χορηγών μας, όπου με την σειρά μας τους ευχαριστούμε που μας πίστεψαν και μας υποστήριξαν σε αυτό το επιχείρημα.

 

Τους χορηγούς, Panaousis Group-Οικοδομικές εργασίες, Gialytakis-catering services, Liquid Auto, qube energy, Κ. Καβλεντάκης, Venus-lifestyle of cars, ΑΕΡΙΚΟΣ-πλυντήρια αυτοκινήτων, Σητειακό νερό, News cafe, Alfa, Γιαλεσάκης-κόσμημα και ο χορηγός επικοινωνίας, Family FM».

 

 

 

Related posts

Μαρκό: Ακόμα μία επιστροφή, ανακοινώθηκε ο Χίσο!

Γιώργος Ανανίδας

O μεσοεπιθετικός του Ηροδότου Θέμης Ποτουρίδης σήμερα στις 7 μ.μ.

Τάσος Ζαφειρίου

Συγχαίρει τον Ηρόδοτο ο Ο.Φ. Ιεράπετρας

Abola Team 2