free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Συζητήσεις με Σιμιτσή η Θύελλα Καμαρίου

Μετά τους Άγγελος Σπανό και Γιάννη Ζανελάρη όπως γράφτηκε στο χθεσινό ρεπορτάζ του sportcyclades.gr  ακόμη ένας ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο στόχαστρο της Θύελλας Καμαρίας σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του sportcyclades.gr.

 

Συγκεκριμένα, μετά από εισήγηση που έγινε από τον προπονητή, Κώστα Μιχάλη αναφορικά με το πρόσωπο που θα καλύψει τη θέση στη μεσαία γραμμή της ομάδας, η διοίκηση τω Καμαριανών εξέτασε αρκετές περιπτώσεις, με εκείνη του Παναγιώτη Σιμιτσή να βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων.

 

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άγιου Ιερόθεου που έμεινε ελεύθερος από το σύλλογο των δυτικών προαστίων, φαίνεται ότι βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τους νταμπλούχους Κυκλάδων και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να κατέβει στη Σαντορίνη για να τελειώσει το ζήτημα.

 

Ο 25χρονος μέσος μπορεί να καλύψει τη θέση του εσωτερικού μέσου αλλά και εκείνη μπροστά από τα στόπερ με κύρια χαρακτηριστικά του να αποτελούν το καλό κράτημα της μπάλας, η εξαιρετική επαφή που έχει μαζί της και η οξυδέρκεια του τις στιγμές που η Θύελλα θα χρειαστεί λύσεις και ανάσες στη μεσαία γραμμή. 

 

35834415_1728270733929230_8753370140701097984_n.jpg

 

Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Άγιος Ιερόθεος με τη φανέλα του οποίο κατέγραψε όλα τα παιχνίδια ενώ δυο φορές έχει περάσει επιτυχημένα από τον Ιωνικό έχοντας κυρίως πρόπερσι ενεργό ρόλο στην πορεία της ομάδας που τερμάτισε στη 2η θέση πίσω από τον Εργοτέλη στη Γ’ Εθνική.

 

Πριν από τρία χρόνια έπαιξε για το πρώτο εξάμηνο για λογαριασμό της Α.Ε. Ηρακλείου, πριν μεταγραφεί στους Νικαιώτες, ενώ τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα έγιναν στο τσικό του Ατρόμητου, όπου διδάχτηκε τα… μυστικά της στρογγυλής θέας από τον Μάρκο Δήμο, κατακτώντας την 2η θέση στο πρωτάθλημα νέων 

Πηγή sportcyclades.gr

Related posts

ΟΦ Ιεράπετρας-Ηλυσιακός 2-2

Abola Team 2

Ενίσχυση με Χουζούρη o Ασπρόπυργος

Abola Team 2

«Πρώτη» με ομιλία Γ. Καλέμπουμπα και εργομετρικά στον ΠΟΑ

Abola Team 2