free page hit counter
24.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Ο διεθνής Παπαδογιωργάκης στον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου!

Ακόμη μία μεταγραφή «μικρού» που προκαλεί όμως μεγάλη αίσθηση, λόγω του ότι είναι διεθνής πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου,

που γνωστοποίησε την απόκτηση του Μαρίνου Παπαδογιωργάκη!
Ο 19χρονος άσος, που αγωνίζεται ως στόπερ και αμυντικό χαφ, είναι διεθνής, αφού έχει αγωνιστεί με τις ομάδες Κ15, Κ18 και 19 της Εθνικής Ελλάδας! Ο Παπαδογιωργάκης προέρχεται από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού Πειραιώς και έχει συμμετοχές στα πρωταθλήματα Κ13 ως Κ17 με «ερυθρόλευκους», με τους οποίους κατέκτησε και το πρωτάθλημα της Super League Κ15! Την περσινή σεζόν ήταν στην ομάδα Κ20 του Ατρομήτου Αθηνών, με τον οποίο έπαιξε επίσης στο πρωτάθλημα της Super League!
Αναλυτικά στην ανακοίνωση του Ολυμπιακού αναφέρεται: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε στην ομάδα έναν ελπιδοφόρο ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει χριστεί διεθνής με την Ελλάδα σε επίπεδο Κ15, Κ18 και 19! Ο λόγος για τον 19χρονο Μαρίνο Παπαδογιωργάκη, ο οποίος προέρχεται από τα «σπλάχνα» του Ολυμπιακού Πειραιώς, με τον οποίο έπαιξε στα πρωταθλήματα Κ13 ως Κ17 της Super League και κατέκτησε το πρωτάθλημα σε επίπεδο Κ15. Μέχρι πέρυσι ο Μαρίνος, που αγωνίζεται ως στόπερ και αμυντικό χαφ, έπαιζε στον Ατρόμητο Αθηνών και αναμένεται να είναι αποτελέσει ένα ακόμη όπλο για τον προπονητή μας Παναγιώτη Χριστοφιλέα. Ευχόμαστε στον Μαρίνο καλή σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες».

epsanastisentra.blogspot.com

Related posts

Εύκολα το Κρυονέρι!

Abola Team

Αστέρας Βάρης: Στο γήπεδο της Βούλας το φιλικό με Ηλιούπολη

Ρένος Γιαμπουράς

Ο Κεραυνός Κερατέας 2-0 τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου

Abola Team 3