free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Καλαϊτζίδης: «Παίξαμε πολύ σοβαρά και πειθαρχημένα»

Απόλυτα ευχαριστημένος από την εμφάνιση των παικτών του και την πρόκριση επί του Πανθησειακού παρουσιάζεται ο τεχνικός της Αλσούπολης Παναγιώτης Καλαϊτζίδης

 

 

 

 

Μνε τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε η Αλσούπολη τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις για τη νέα απαιτητική σεζόν.

 

Το συγκρότημα των βορείων προαστίων επικράτησε άνετα με 3-0 του Πανθησειακού και σφράγισε με εμφατικό τρόπο το εισιτήριο της πρόκρισης για τον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου ΕΠΣΑ.

 

Ο τεχικός Παναγιώτης Καλαϊτζίδης είχε κάθε λόγο να αισθάνεται ευχαριστημένος από τη συνολική εικόνα των ποδοσφαιριστών του:

 

«Σε γενικές γραμμές θεωρώ ότι κάναμε ένα πολύ μεστό παιχνίδι, Παίξαμε πολύ μεστά και πειθαρχημένα καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και αυτό το στοιχείο, μας έδωσε τη δυνατότητα να δούμε πού ακριβώς βρισκόμαστε. Σε αυτό βοήθησε πολύ και ο Πανθησειακός, που έπαιξε ανοικτά και σε καμία περίπτωση δεν επιστράτευσε σκοπιμότητα στο παιχνίδι του. Βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα και είδαμε πού περίπου βρισκόμαστε αγωνιστικά, παρά το γεγονός ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα κατώτερη κατά μία κατηγορία. Η προσοχή μας τώρα στρέφεται στο επόμενο ματς Κυπέλλου, που είναι εκτός ε΄δρας και θα μας δώσει τη δυνατότητα να διαγνώσουμε τυχόν αδυναμίες.

 

 

 

 

Related posts

Ανανέωσε και ο Αγγελίδης στην ΑΕ. Χαλανδρίου

admin

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Η επίσημη ανακοίνωση για Παπαδημόπουλο

abola10

Οι ομάδες που συγκροτούν τους ομίλους στην Β’ κατηγορία ΕΠΣΑ

Abola Team 3