free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Κινδιλίδης: «Να δώσουμε στην Αθηναϊδα την αίγλη του πρόσφατου παρελθόντος

Το στίγμα του Αθηναϊδα της νέας σεζόν έδωσε  ο Πρόεδρος του φιλόδοξου συλλόγου Αλέξανδρος Κινδιλίδης

 

 

 

 

 

Με δύσκολη νίκη – πρόκριση επί των νεοσύστατων Λύκων Χαϊδαρίου με 1-0 ξεκίνησε η Αθηναίδα τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

 

Η ανανεωμένη ομάδα της Κυψέλης επικράτησε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης του «Τ. Χαραλαμπίδης» με 1-0 , ωστόσο, αυτό που κραούν όλοι στο κυανόλευκο στρατόπεδο, ήτνα η διάθεση και δίψα για προσφορά και διακρίσεις που επέδειξαν οι ποδοσφαιριστές.

 

Ενδεικτικές του κλίματος που έχει καλλιεργηθεί, είναι οι δηλώσεις του Προέδρου Αλέξανδρου Κινδιλίδη:

 

« Είμαστε μία εντελώς καινούρια ομάδα. Θεωρώ ότι παιχνίδι με απιχνίδι θα βρίσκουμε ρυθμό και θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Αυτό που προέχει, είναι να δώσουμε στην Αθηναίδα τη αίγλη του πρόσφατου παρελθόντος και να αποκήσουμε εκόνα νικητή. Όοσν αφορά την αναμέτρηση με τους Λύκους Χαϊδαρίου αντιμετωπίσαμε μία πολύ δυνατή και φιλόδοξη ομάδα η οποία έχει πραγματοπιοήσει πολλές μεταγραφές ποιοτικών ποδοσφαιριστών. Έμεινα εντυπωσιασμένος από την οργάνωση που χαρακτηρίζει το νεοσύστατο σωματείο. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω ολόψυχα για την άριστη φιλοξενία τους, αλλά παράλληλα και να τους ευχηθώ ολόψυχα καλή επιτυχάι στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΑ και να πετύχουν τους στόχους τους».

 

 

 

 

Related posts

Πάλλας Γιάννης (Δάφνη Π. Φαλήρου): “Εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες”

abola10

Τον ανερχόμενο γκολκίπερ Μαραγκό απέκτησε η Αλσούπολη

Abola Team 2

Λύγκος (ΑΟΝΦ Άτταλος): “Βγάλαμε αντίδραση”

abola10