free page hit counter
21.1 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Έδειξε χαρακτήρα το Κερατσίνι στο Άργος

 

 

Ισόπαλο 1-1 αναδείχθηκε το Κερατσίνι στο δυνατό εκτός έδρας φιλικό κόντρα στον Παναργειακό

Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν Παναργειακός και Κερατσίνι σε φιλική αναμέτρηση.

 

 

Το παιχνίδι ήταν αρκετά νευρικό με τον Παναργειακό να έχει κατοχή μπάλας , αλλά να μην είναι ουσιώδης με τους “Ροσονέρι” να έχουν πολύ καλή αμυντική λειτουργία . Κάπως έτσι, το ημίχρονο έληξε στο 0-0.

 

Στο β ημίχρονο, ο Παναργειακός άνοιξε το σκορ όταν  στο 48, ο Μπουντόπουλος έβγαλε για τον Παναγιώτου, που από κοντά νίκησε τον Λιούμπη.

 

Ο  κίπερ του Κερατσινίου κράτησε το 1-0 ,σε προσπάθεια του σκόρερ στο 73,  οι “Ροσονέρι”, με αλλαγές, προσπάθησαν και δημιούργησαν ευκαιρίες από τη δική τους πλευρά και τελικά δικαιώθηκαν στο 87, όταν ο Πογοσιάν με σουτ κατάφερε να σκοράρει για την ισοφάριση κρατώντας το αήττητο του Κερατσινίου στα φιλικά.

 

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Γ.Αντωνόπουλος): Φαρμάκης- Παναγιώτου, Μπούτας, Κυριακόπουλος, Μπριλλάκης, Παπασπύρος, Τσιμικλής, Καδάς, Καλύβας-Μπουντόπουλος, Κρολ.

 

Στο 65’ μπήκαν οι Ροκάι, Καρούτης και στο 80’ οι υπόλοιποι: Παιδάκης, Καραγκούνης, Μαρίνης, Μπιτζής, Φασούλης, Μπακατσέλος, Παλιγγίνης, Μουσταφά.

 

 

 

Το Κερατσίνι ξεκίνησε με τους: Κουμπούλα, Γιαταγανάκη, Μύρκο, Βαττή, Μεγαλοοικονόμου, Λουσιέν, Κυριαζόπουλο, Διάκο, Κατσόλι, Κομνηνό, Μιχαλά.

 

Επαιξαν και οι: Λιούμπης-Αγγελάκης-Ροκάκης-Σφυρογιαννάκης-Μανωλιάς-Πογοσιάν-Μανωλιάς-Παναγιωτόπουλος-Θεοδώρου-Χονδρουδάκης,Σιάνος

 

 

 

 

 

Related posts

Αποχώρησε από τον ΠΟΑ ο Αραβιάκης

Abola Team 3

Τέλος και ο Παπαδημήτρης από τον Διαγόρα!

Abola Team 2

Παλαιόχωρα-Κηφισιά 1-1

Abola Team 2