free page hit counter
19.8 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Μήνυμα για την νέα σεζόν έδωσε μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook ο Αλέξανδρος Κινδιλίδης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Φιλες και φιλοι της Αθηναιδας εγινε εχθες η κληρωση του πρωταθληματος της Β κατηγοριας στην οποια συμετεχουμε.

Μια κληρωση που θα μας φερει αντιμετωπους με πολυ ισχυρες και φιλοδοξες ομαδες.
Η Αθηναιδα θα φιλοξενησει ολες τις ομαδες στην Αλεποτρυπα με την φιλοξενια και το σεβασμο που μας χαρακτηριζει και θα παλεψουμε ολους τους αγωνες για να εχουμε το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα.
Στο τελος της χρονιας θα διεκδικησουμε οτι μας αξιζει και πιστευω ακραδαντα οτι ολοι οι φιλοι της ομαδας της Κυψελης θα μεινουν ικανοποιημενοι..Τα πρωτα δειγματα της δουλειας που γινεται φανηκαν στην πρωτη επισημη αναμετρηση που εγινε στην Α φαση του κυπελλου που ευκολα η δυσκολα η Αθηναιδα επικρατησε με σκορ 0-1 και πλεον αντιμετωπιζουμε στο δευτερο γυρο την Ελευθερουπολη το Σαββατο στις 16.30.Ενας αγωνας απεναντι σε μια ιδιαιτερα φιλοδοξη και ικανη ομαδα.Ελπιζουμε να τα καταφερουμε.
Τις επομενες ημερες θα ανακοινωσουμε δυο πολυ σημαντικες μεταγραφες που θα βοηθησουν τα μεγιστα την Αθηναιδα καθως ειναι ετοιμοι ποδοσφαιριστες και ιδιαιτερα ικανοι και θα καλυψουν τα κενα που εχουμε διαπιστωσει οτι υπαρχουν”.

Related posts

Τα φιλικά της Λαύρας Αργυρούπολης

Abola Team 2

Μεγαλειώδης εκδήλωση για τα 95 χρόνια του συλλόγου προαναγγέλθηκε στην κοπή πίτας του Αστέρα Ζωγράφου

Abola Team 3

Απέδρασε με διπλό η Κοψαχείλα (0-2)

Abola Team