free page hit counter
20.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Γιαννόπουλος: «Ήταν μία νίκη ψυχολογίας»

Στην αξία της νίκης-πρόκρισης επί του ΠΑΣ Γαλάτσι αναφέρθηκε ο τεχνικός της Αγίας Ελεούσας Τάκης Γιαννόπουλος

 

 

 

Με τον ιδανικότερο τρόπο ξεκίνησε η Αγία Ελεούσα τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις για τη νέα σεζόν, κερδίζοντας μέσα στο Γαλάτσι τον πολύ ισχυρό ΠΑΣ με 2-1 και τσέκαρε το εισιτήριο της πρόκρισης για τον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Το γεγονός, πάντως ότι η αντίπαλη ομάδα υποχρεώθηκε από το 38ο λεπτό να συνεχίσει την αναμέτρηση με αριθμητικό μειονέκτημα, δεν επέτρεψε στον τεχνικό της Αγίας Ελεούσα Τάκη Γιαννόπουλο να διαπιστώσει επ’ ακριβώς τον βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας των παικτών του, ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος:

«Σαφέστατα ήταν μία νίκη ψυχολογίας η οποία θα μας δώσει ώθηση ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος., Ήταν ένα επίσημο  φιλικό για την ομάδα μας ουσιαστικά, απέναντι σ’ ένα  αντίπαλο της ίδιας κατηγορίας που είναι και από τις πλέον ισχυρές ομάδες με υψηλούς στόχους. Σίγουρα τα μηνύματα που εξέλαβα ήταν ενθαρρυντικά. Ήμασταν σοβαροί και πειθαρχημένοι στο παιχνίδι μας ωστόσο από ένα σημείο και μετά το γεγονός ότι ο ΠΑΣ Γαλάτσι έμεινε από νωρίς με δέκα παίκτες, μου στέρησε τη δυνατότητα να διαπιστώσω απόλυτα τον συνολικό βαθμό ετοιμότητας των παικτών μου, Σε γενικές γραμμές, πάντως, βαδίζουμε στο σωστό δρόμο»

 

 

Related posts

«Έκλεισε» τον Ηλιαδάκη η Αγία Ελεούσα

Kώστας Παλαιολόγος

Αναγεννημένη στο β’ ημίχρονο η Αναγέννηση Πετρούπολης, νίκησε 3-1 τον Αγ. Δημήτριο-Εκπληκτικό γκολ με φάουλ και πάλι ο Αθανασόπουλος

Abola Team 3

Έμειναν στους Λύκους Χαϊδαρίου και οι Στρατηγαρέας, Πουλής, Δοσούλας

admin