free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ

Ιδανική πρεμιέρα για την UNION EUROBANK με το 8-0 απέναντι στο Προσφυγικό Δίκτυο

Πιο δυνατά και με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις τις επίσημες η δημοφιλής ποδοσφαιρική ομάδα της UNION EUROBANK(ΦΩΤΟ).

Στην πρεμιέρα του Ανεξάρτητου Πρωταθλήματος στο οποίο συμμετέχουν ισχυρές ομάδες και δυνατά ονόματα από παίκτες, το βράδυ της Δευτέρας 12 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο Βάρης σάρωσε με το εκκωφαντικό 8-0 την αξιόμαχη ομάδα Προσφυγικό Δίκτυο που στις τάξεις της διέθετε αξιόλογους παίκτες με πολύ ταλέντο αλλά από τους ηττημένους έλειπε η ομοιογένεια.

Ο χορός των γκολ άνοιξε με τέρμα που πέτυχε ο διακριθείς Ακπαρίδης και στην συνέχεια σκόραραν κατά σειρά οι Ντρένοβα, Βαρβέρης, Χίσος, Διαμαντής, Στασινός ενώ δύο γκολ πέτυχε ο Σκαλίδης.

Όπως όλα δείχνουν η ομάδα του Γιώργου Αναγνωστόπουλου και φέτος θα πρωταγωνιστήσει σε αυτή την πολύ σπουδαία, πολύ ποιοτική και επιτυχημένη διοργάνωση όπως έγινε και πέρσι.’

Οι άνθρωποι της UNION EUROBANK πάντως ευχήθηκαν στην ομάδα τους αλλά και σε όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στην διοργάνωση καλή αρχή με υγεία για τη νέα σεζόν.

Related posts

Πετάξαμε στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος ΕΣΠΕΔΑ

admin

Για 5η φορά πρωταθλήτρια στην ΟΤΟΕ η UNION EUROBANK που στον τελικό νίκησε με σκορ 3-2 την Εθνική Τράπεζα (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Abola Team 3

Επιστροφή στις νίκες με τεράστιο “διπλό” η Union Eurobank!

Abola Newsroom