free page hit counter
18.4 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Τζώτζης: «Ήταν ένα δυνατό τεστ ενόψει πρωταθλήματος»

Την απόλυτη ικανοποίησή του για την νίκη επί του Αθηναϊκού και την εικόνα των παικτών του εξέφρασε ο τεχνικός του ΑΟ Ιλίου Γιώργος Τζώτζης

 

 

 

 

Ένα δείγμα των τεράστιων φετινών του δυνατοτήτων παρουσίασε ο ΑΟ Ιλίου στο σαββατιάτικο νικηφόρο του φιλικό με 3-2 επί του Αθηναϊκού.

 

Απέναντι στους Βυρωνιώτες, οι νεοφώτιστοι για το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα έδειξαν πολύ ενθαρρυντικά σημάδια, ικανοποιώντας απόλυτα τον τεχνικό τους ηγέτη Γιώργο Τζώτζη, ο οποίος δήλωσε τα εξής:

«Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από τη συνολική εικόνα και την προσπάθεια των παικτών μου απέναντι σε μία πολύ δυνατή και παραδοσιακή ομάδα της Α’ Κατηγορίας, όπως είναι ο Αθηναϊκός.

Ήταν ένα πολύ δυνατό τεστ, όπου είχα τη δυνατότητα να διαπιστώσω τον βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας της ομάδας όπως φυσικά και να δοκιμάσουμε σχήματα και τακτικές ενόψει της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος που μας βρίσκει αντιμέτωπους με τον Ήφαιστο Περιστερίου.

Για μία ώρα ήμασταν πολύ καλοί, όταν και βρεθήκαμε να προηγούμαστε με 3-0. Στη συνέχεια παρουσιάσαμε κάποια κενά στην απόδοσή μας, γεγονός απόλυτα φυσιολογικό για τα δεομένα της εποχής, που διανύουμε. Γενικότερα είμαι πολύ ικανοποιημένος από την διάθεση για προσφορά των παικτών μου και τα μηνύνματα είναι αρκετά ενθαρρυντικά»

Related posts

Βαθμολογική ανάσα η Νέα Ιωνία, 1-0 το Παλαιό Φάληρο

Abola Team 3

Βενάκης: «Θα είμαστε 100% έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος»

Abola Newsroom

ΕΠΣΑ: Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου

Abola Team