free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γαζής: «Για το καλύτερο με Αγία Παρασκευή»

To στίγμα του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αγία Παρασκευή έδωσε ο τεχνικός του Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Γαζής

 

 

 

Αποφασισμένοι να παλέψουν για ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Αγία Παρασκευή, παρουσιάζονται άπαντες στο Παλαιό Φάληρο.

Η φιλόδοξη ομάδα των νοτίων προαστίων προέρχεται από την εντός έδρας ήττα της πρεμιέρας από την ΑΕ Ηρακλείου (0-1) και σαφέστατα θέλει όσο τίποτε άλλο να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα σε μία εκ των ποιοτικότερων ομάδων της Α’ Κατηγορίας.

Χωρίς ωστόσο, βέβαια να παραγνωρίζουν τις δυσκολίες που κρύβει αυτό το εγχείρημα.

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Γιάννη Γαζή: «Προετοιμαζόμαστε πυρετωδώς για την επόμενη πολύ δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση που μας περιμένει κόντρα στην Αγία Παρασκευή. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία από τις ποιοτικότερες ομάδες της κατηγορίας, η οποία διαθέτει έναν πολύ επιτυχημένο προπονητή, όπως τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, που παρουσίασε ένα αξιοζήλευτο σύνολο την προηγούμενη σεζόν. Θα πάμε να παλέψουμε για το καλύτερο. Σεβόμαστε την Αγία Παρασκευή, όπως όλες τις ομάδες, ωστόσο δεν φοβόμαστε. »

Από την αναμέτρηση με την Αγία Παρασκευή θα απουσιάσει σίγουρα ο Σπύρος Μπέλερης, λόγω ενός σοβαρού οικογενειακού του ζητήματος, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή των Γιώργου Παπαευθυμίου και Γιάννη Γιαννακούρα

Related posts

Νέο «μπαμ» με Σταμίρη o Aθηναϊκός!

Kώστας Παλαιολόγος

Παπαρούνης: «Όλα για τη νίκη με Αγία Παρασκευή!»

Kώστας Παλαιολόγος

Κιούρκος: «Έπρεπε να είχαμε κερδίσει»

Kώστας Παλαιολόγος