free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 5ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Το «γύρισε» στην επανάληψη ο Εθνικός

Σε ένα χορταστικό ματς με 4 γκολ, ο Εθνικός έκανε σπουδαίο ντεμπούτο με νίκη στην έδρα του, νικώντας την μαχητική Προοδευτική 3-1, με ανατροπή!

 

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 3-1

 

Πιεστικός ο Εθνικός στο πρώτο ημίχρονο, έκλεισε στα πρώτα 15’ λεπτα την Προοδευτική στα καρέ της, όμως δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Ο Παυλάκης στο 8’ έπιασε ένα καλό σουτ κοντά στο ύψος της μεγάλης περιοχής του Μπαντίκου όμως η μπάλα πέρασε λίγο πάνο από τα δοκάρια.

Απείλησε με το δοκάρι του Δηλαβέρη κοντά στο 18’, η Προοδευτική.

Με τις χαμένες ευκαιρίες του Εθνικού,  «χαλάρωσε λίγο στην άμυνα του, για να μπορέσει να  εκμεταλλευτεί ο  Κερασιδης στο 19’ και να σκοράρει για την Προοδευτική, κάνοντας το 0-1!

Είχε ευκαιρίες ο Εθνικός,  χωρίς όμως να καταφέρει κάτι αξιόλογο και το ημίχρονο κλείνει με 0-1.

 

Στην επανάληψη, ο Βλάχος θα κάνει μια σέντρα, ο Μαναλης θα κοντρολάρει με το στήθος και στη συνέχεια θα σουτάρει εκπληκτικά με γυριστό που πέρασε μόλις άουτ απο το δεξιό δοκάρι του Μπαντίκου.

Στο 51’ σκοράρει ο Εθνικός, με τον Ρομάνο να σεντράρει συστημένη μπαλιά για το κεφάλι του Μάναλη, με τον τελευταίο να στέλνει τη μπάλα στα διχτυα και να κανει το 1-1.

Στο 56’ , θα έρθει η σειρά του Παυλάκη να κανει μια κεφαλιά και γκολ…. έπειτα από «γερή» επίθεση των γηπεδούχων στην αντίπαλη εστία. Το κεφάλι στο σκορ,  ο Εθνικός με 2-1.

Ο Εθνικός δεν αισθανεται ιδιαίτερη πίεση από τον αντίπαλο και προς το τέλος του αγώνα καταφέρνει να πετύχει και τρίτο τέρμα με τον Λεβέντη στο 92’.

Τελικό σκορ 3-1.

 

Συνθέσεις:

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Λουκάς Καραδήμος): Βουτσινάς, Βλάχος, Μηλιώτης, Κορνέζος, Σμίλτος, Σκεντεράι, Αλεξίου, Τσιλιγκίρης, Μάναλης, Ρομάνο, Παυλάκης.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Θοδωρής Γκάτζιος): Μπαντίκος, Τζιτσικαλάκης, Ξυγκάκης, Τζιόλας, Κόττας, Βασιλείου, Κερασίδης, Κίτος, Τίγκμπο, Κολιόπουλος, Δηλαβέρης.

Related posts

Εξόφλησε τους πάντες ο Τσιριγώτης στον Ιωνικό

Kώστας Παλαιολόγος

Απουσίες για Θύελλα Καμαρίου

abola10

Στην Καλλιθέα και τη νέα χρονιά ο Εθνικός

Mάνος Χρυσός