free page hit counter
27.8 C
Αθήνα
27 Ιουλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κιούρκος: «Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη!»

Τη δίψα του για την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα στον Γ.Σ. Αργυρούπολης εξέφρασε ο τεχνικός του Αθηναϊκού Χρήστος Κιούρκος

 

 

Στους ρυθμούς της αναμέτρησης με την πρωτοπόρο Γ.Σ. Αργυρούπολη κινούνται τα πάντα στον Αθηναϊκό. 

Άπαντες στο στρατόπεδο της ιστορικής ομάδας του Βύρωνα έχουν στρέψει την προσοχή τους στη κυριακάτικη αναμέτρηση, εκφράζοντας την ανυπομονησία τους να ζήσουν την κάθε στιγμή του ντέρμπι.. Με τη γλυκιά προσδοκία να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στον φετινό «μαραθώνιο» του πρώτου ομίλου της Α’ Κατηγορίας.

 

Χαρακτηριστικές του κλίματος που έχει καλλιεργηθεί στο στρατόπεδο των «Λόρδων», είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Χρήστου Κιούρκου:

 

«Όλα εξελίσσονται ιδανικά στην ομάδα μας. Βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση και νιώθουεμ έτοιμοι γι’ αυτό το πολύ σηματικό παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στον Γ.Σ. Αργυρούπολης. Αντιμετωπίζουμε μία ιδιαίτερα δυνατή και ποιοτική ομάδα, ωστόσο, αυτό που κυρίως μας ενδιαφέρει, είναι να φανούμε συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμει για το αποτέλεσμα που θέλουμε. Θα τα δώσουμε όαλ για τη νίκη, που θα μας δώσει την απαραίτητη ώθηση για την κρίσιμη συνέχεια».

 

 

 

Related posts

Κιούρκος: «Άξιοι συγχαρητηρίων οι παίκτες μου!»

Γαζής: «Τελικός με τον Ήφαιστο Περιστερίου»

Kώστας Παλαιολόγος

Παπαρούνης: «Θα τα δώσουμε όλα!»

Kώστας Παλαιολόγος