free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Πετρίδης: «Μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι με τον Άρη Χολαργού»

Στις ιδιαιτερότητες της αναμέτρησης με τον Άρη Χολαργού στάθηκε ο Πρόεδρος του ΠΟΨ Γιάννης Πετρίδης

 

 

 

Πιο αποφασισμένοι από ποτέ παρουσιάζονται στον ΠΟΨ ώστε να επανέλθουν άμεσα στον δρόμο των επιτυχιών στο δύσκολο πρωτάθλημα του πρώτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ.

 

Η νεοφώτιστη ομάδα των βορείων προαστίων φιλοξενεί τον δυνατό και ιδιαίτερα φιλόδοξο φέτος Άρη Χολαργού και μετά την ισοπαλία της προηγούμενης Κυριακής κόντρα στον Κολωνό, χρειάζονται όσο τίποτε άλλο τους τρεις βαθμούς, που θα τους δώσου ν την δυνατότητα να ατενίσουν με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον, όπως φυσικά και να αποκτήσουν υψηλό δείκτη αυτοπεποίθησης.

 

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του Προέδρου Γιάννη Πετρίδη: «Όλη μας η σκέψη και η προσοχή έχει επικεντρωθεί αποκλειστικά στην αναμέτρηση με τον Άρη Χολαργού. Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Προερχόμαστε από μία άδικη εκτός έδρας ισοπαλία κόντρα στον Κολωνό και σε ένα πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο, όπως είναι αυτό της Ακαδημίας Πλάτωνα. Παρά τις πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν, βρεθήκαμε να προηγούμαστε και με λίγη τύχη θα μπορούσαμε να είχαμε αυξήσει τον δείκτη του σκορ στα επίπεδα του 0-3 ή του 0-4, αλλά δεν μπορέσαμε να φτάσουμε τελικά στη νίκη. Χρειαζόμαστε τη στήριξη των οπαδών μας όσο τίποτε άλλο. Έχουμε ακλόνητη πίστη τις ικανότητες και την ποιότητα των ποδοσφαιριστών μας».

 

Τις πολύτιμες υπηρεσίες των τιμωρημένων Μάριου Παπαδόπουλου και Βαγγέλη Καπάνταη θα στερηθεί ο τεχνικός των«πρασίνων» Βασίλης Παπαδόπουλος κόντρα στον Άρη Χολαργού.

 

 

 

 

Related posts

Ιωάννου: «Πάμε με την απαιτούμενη σοβαρότητα!»

Kώστας Παλαιολόγος

Η Λυκόβρυση 1-0 τον ΓΣ Καισαριανής

Abola Team 3

Ιωάννου: «Να φθάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται»

Kώστας Παλαιολόγος