free page hit counter
24.2 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 5ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Λαϊβεράς: Χαρούμενος που επιστρέφω στο Κερατσίνι!

Μία μέρα μετά την παραίτηση του Δημήτρη Αρναούτη από την τεχνική ηγεσία, η διοίκηση του Κερατσινίου ανακοίνωσε τον αντικαταστάτη του.

 

Ο λόγος για τον Βαγγέλη Λαϊβερά, ο οποίος επιστρέφει στους «ροσονέρι» μετά από δώδεκα χρόνια. Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: “Ο ΑΠΟ Κερατσίνι ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον κο Βαγγέλη Λαιβερά. Ο γεννημένος στις 16-12-1957 κόουτς επιστρέφει στους “Ροσονέρι” μετά τη σεζόν 2005-2006 ,ενώ έχει βρεθεί στους πάγκους, μεταξύ άλλων, του Αίαντα Σαλαμίνας, Ατρόμητου Πειραιά, Ιωνικού και Ζευγολατιού”.

Μάλιστα ο Βαγγέλης Λαϊβεράς ανέφερε τα εξής για την επιστροφή του στον σύλλογο: “Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα  την οποία έκανα τα πρώτα μου προπονητικά βήματα. Το Κερατσίνι ήταν πάντα μέσα στην καρδιά μου και πάντα την παρακολουθούσα.   Από κει και πέρα, σήμερα ήταν η πρώτη ημέρα που γνώρισα συνολικά την ομάδα καθώς κάποιους τους ξέρω από παλιές μας συνεργασίες.  Πλέον οφείλουμε να ξεκινήσουμε τη δουλειά και να συνεχίσουμε απο εκεί που σταμάτησε ο κοουτς  Αρναούτης, καθώς έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Ιωνικό.  Πρέπει να πούμε λίγα λόγια και να ξεκινήσουμε πολύ δουλειά.“

Related posts

Αρναούτης: «Παιχνίδι της χρονιάς αυτό με την Επισκοπή»

Kώστας Παλαιολόγος

Ο Πάρης Αδράλας επιστρέφει στον πάγκο του Φωστήρα

Mάνος Χρυσός

Γ’ Εθνική: Τα αποτελέσματα όλων των ομίλων

Abola Newsroom