free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τζώτζης: «το σκορ αδικεί την προσπάθεια των παικτών μου»

Το σύνθημα για ανασυγκρότηση ενόψει της απαιτητικής συνέχειας έδωσε ο τεχνικός του νεοφώτιστου ΑΟ Ιλίου Γιώργος Τζώτζης

 

 

 

Σε εντός έδρας ήττα με 4-0 από τα πανίσχυρα και πρωτοπόρα Σούρμενα υποχρεώθηκε ο ΑΙΟ Ιλίου στην αναμέτρηση της τρίτης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ.

 

 

Ένα παιχνίδι, το οποίο θα μπορούσε  κάλλιστα να είχε διαφορετική τροπή, εάν ληφθεί σοβαρά υπόψη το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι υποχρεώθηκαν από το 35ο λεπτό να συνεχίσουν την αναμέτρηση με αριθμητικό μειονέκτημα, λόγω αποβολής του Στέλιου Μεχμέτι.

 

Ο τεχνιός ηγέτης Γιώργος Τζώτζης έσπευσε με δηλώσεις του να δώσει το στίγμα του για την απαιτητική συνέχεια:

 

«Αναγκαστήκαμε να παραταχθούμε σ’ ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων με πολλές ελλείψεις, ωστόσο,αυτό δε θα πρέπει να αποτελέσει δικαιολογία, Μας πείραμε από την αναμέτρηση μόνο η έκταση που πήρε το σκορ, το οποίο αδικεί την προσπάθεια των παικτών μου,. Η αίσθησή μου είναι ότι στο 0-0 θα μπορούσε ο διαιτητής να δείξει την κόκκινη κάρτα σε σκληρό μαρκάρισμα των αντιπάλων μας. Απεναντίας, μετά το 0-1 και συγκεκριμένα από το 35 λεπτό  αναγκαστήκαμε να συνεχίσουμε το ματς με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Στέλιου Μεχμέτι. Δεν πειράζει, συνεχίζουμε την προσπάθειά μας και ευελπιστούμε στο επόμενο παιχνίδι να παρουσιαστούμε πιο ανταγωνιστικοί.

Πλέον η όλη η σκέψη μας επικεντρώνεται στην αναμέτρηση με τη Νέα Ιωνία, μία ομάδα, που είναι στα μέτρα μας και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμες, ώστε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα».

 

 

Related posts

Με βλέψεις που φτάνουν … ταβάνι ο ΑΟ Χαϊδαρίου!

Χολαργός-Φωστήρας: Δείτε αποκλειστικά από το abola.gr τα καλύτερα στιγμιότυπα!

Ρένος Γιαμπουράς

Νέος γυμναστής ο Άγγελος Αβραμόπουλος στον ΑΟ Χαϊδαρίου

Kώστας Παλαιολόγος