free page hit counter
24.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Χατζηαλέξης: «Κρατάμε μόνο τη νίκη»

Μόνο τους τρεις βαθμούς κόντρα στη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου «κρατάει» ο τεχνικός του Θριάμβου Χαϊδαρίου Μαργαρίτης Χατζηαλέξης

 

 

 

Την παρθενική του νίκη στον πρώτο ανταγωνιστικό όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ πέτυχε ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου επικρατώντας πολύ δύσκολα με 2-1 της ιδιαίτερα μαχητικής Δάφνης Παλαιού Φαλήρου.

 

Μία νίκη, η οποία αναμένεται να λειτουργήσει ευεργετικά στην ψυχολογία όλων, ειδικά από τη στιγμή, όπου το συγκρότημα των δυτικών προαστίων έχει θέσει πρωταγωνιστικές βλέψεις

 

Ενδεικτικές του τρόπου με τον οποίο υποδέχθηκαν στο στρατόπεδο του συλλόγου τη δύσκολη επικράτηση απέναντι στην Δάφνη Παλαιού Φαλήρου είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Μαργαρίτη Χατζηαλέξη:

 

Από την αναμέτρηση με τη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου κρατάμε μόνο τη νίκη. Δεν το κρύβω ότι εντυπωσιάστηκα από την ποιότητα των αντιπάλων μας, οι οποίοι απέδειξαν ότ διαθέτουν ένα πολύ καλό σύνολο και μας προβλημάτισαν αρκετά, αφού προς το τέλος του αγώνα έχασαν σημαντικές ευκαιρίες να μας ισοφαρίσουν. Εμείς ακόμη δεν έχουμε καταφέρει να βρουμε τον ρυθμό μας κυρίως λόγω των τραυματισμών βασικών μας παικτών και θα πρέπει να δουλέψουμε αρκετά, ώστε να φτάσουμε στα επιθυμητά επίπεδα απόδοσης. Ήταν νίκη ψυχολογίας».

 

.  .

 

Related posts

Ο Κένταυρος Βριλησσίων 2-1 στο Ελληνικό την Τερψιθέα

Abola Team 3

Παρουσία Κατσουράνη και παικτών Πανιωνίου η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Χαραυγιακού (φώτο και βίντεο)

abola10

Διάνα: «Ετοιμοπόλεμος» ο Μιχάλης Κατσίκιας

Γιώργος Ανανίδας