free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Βόμβα» με Πέτρο Λεβέντη ο Ήφαιστος Περιστερίου!

Την απόκτηση του 26χρονου δεξιού οπισθοφύλακα από τον Εθνικό Πειριαά ανακοίνωσαν οι «ροσονέρι» 

 

Την … μπάνκα στον αέρα τίναξε ο Ήφαιστος Περιστερίου με τη σπουδαία μεταγραφή του Πέτρου Λεβέντη, προκαλώντας … ντελίριο ενθουσιασμού στους οπαδούς του, ενώ παράλληλα ξάφνιασε ευχάριστα τους θιασώτες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Αθήνας στο σύνολό τους! 

Μια μεταγραφή, που έχει έντονο… άρωμα Football League, αλλά και Γ’ Εθνικής και αναμένεται να ισχυροποιήσει σε σημαντικό βαθμό το ρόστερ των ροσονέρι και να αποτελέσει μία ιδιαιτέρως χρήσιμη επιλογή για τον τεχνικό ηγέτη Θοδωρή Τρανό. 

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι το νέο απόκτημα του Ηφαίστου Περιστερίου είναι 26 ετών, καλύπτει με ιδιαίτερη ευχέρεια τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα και τους τελευταίους μήνες αγωνιζόταν με τη φανέλα του Εθνικού Πειραιά στην Γ’ Εθνική. 

Αξίζει επίσης να τονιστεί, ότι ο 26χρονος δεξιός οπισθοφύλακας έχει αγωνισθεί στην Καλλιθέα μετρώντας 97 συμμετοχές στην Football League, ενώ πέρσι αγωνίσθηκε στον Πανηλειακό. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Ήφαιστος Περιστερίου ευχαριστεί τον Αριστείδη Δημοθεόδωρο,τον Αριστείδη Λάππα,και ιδιαίτερα τον Μανώλη Χριστονάκη που με την συμβολή τους πραγματοποίησαν την ΜΕΓΆΛΗ μεταγραφή του Πέτρου Λεβέντη απ τον Εθνικό Πειραιώς στην Ομάδα μας. Συγχαρητήρια!!!»

 

 

Related posts

«Μπαμ» με Σαγανά ο Άρης Πετρούπολης!

Kώστας Παλαιολόγος

Πρωτοποριακή κίνηση από τον Χαραυγιακό…

Abola Team

Τρανός: «Να κρατήσουμε αλώβητη την έδρα μας»

Kώστας Παλαιολόγος