free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παραιτήθηκε ο Μανωλάς από τη Νίκη Αλίμου!

Παρελθόν από τον πάγκο της Νίκης Αλίμου αποτελεί ο παλαίμαχος άσος του Εθνικού Πειραιά αφήνοντας δυσαναπλήρωτο κενό.

 

 

 

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Νίκης Αλίμου αποτελεί εντελώς αιφνιδιαστικά ο Νίκος Μανωλάς!

 

Ο επιτυχημένος τεχνικός και ο άνθρωπος, ο οποίος πέρυσι οδήγησε τους «κυανόλευκους» στην  ιστορική άνοδο στην Β’ Κατηγορία γα πρώτη φορά μετά από πολλά – πολλά χρόνια, αποφάσισε να αποχωρήσει από την άκρη του πάγκου της νεοφώτιστης ομάδας καθαρά για προσωπικούς λόγους.

 

Ο παλαίμαχος αμυντικός του Εθνικού Πειραιά μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισε ότι το προτιμότερο τη δεδομένη χρονική στιγμή, είναι να εγκαταλείψει το τιμόνι του συλλόγου των νοτίων προαστίων και να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της προπονητικής του σταδιοδρομίας,  αφήνοντας δυσαναπλήρωτο κενό.

 

Ερωτηθείς για τους λόγους που τον ώθησαν σε αυτή τη δύσκολη απόφαση, ο Νίκος Μανωλάς τόνισε τα εξής:

 

«Η απόφασή μου να αποχωρήσω είναι οριστική, Ζύγισα τα δεδομένα και για λόγους καθαρά προσωπικούς έκρινα ότι η πιο σωστή απόφαση τη δεδομένη χρονική στιγμή, είναι α αποχωρήσω από την ομάδα σαν φίλος και να αναζητήσω σε άλλη ομάδα το προπονητικό μου μέλλον.. Θα κρατήσω τις πολύ όμορφες στιγμές που ζήσαμε στην ομάδα, με αποκορύφωμα το περυσινό επίτευγμα της ιστορικής ανόδου στην Β’ Κατηγορία. Θεωρώ ότι αφήνω μία πολύ καλή παρακαταθήκη στον διάδοχό μου να συνέχισε το έργο μου.’Εχουμε δημιουργήσει μία βάση από πιτσιρίκια που προέρχονται από τις πολύ αξιόλογες ακαδημίες του συλλόγου μας, τα οποία διαθέτουν ταλέντο κι έχουν αποκτήσει εμπειρίες. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω ολόψυχα όλους τους συνεργάτες μου,  τους ποδοσφαιριστές μου, αλλά και τον κόσμο της ομάδας που βρέθηκε πολύ κοντά μας. Ευελπιστώ η ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει ».

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, επικρατέστερος να διαδεχθεί τον Νίκο Μανωλά στην άκρη του πάγκου, φαντάζει ο μέχρι πρότινος στενός του συνεργάτης Παναγιώτης Σαϊνίδης.

 

 

Related posts

Τζώτζης: «Οι παίκτες μου έβγαλαν πάθος!«

Kώστας Παλαιολόγος

«Βόμβα» Σπυροπάλι τα Πετράλωνα

Kώστας Παλαιολόγος

ΛΑΥΡΑ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: Πίστη Ρηγόπουλου για ανάκαμψη!

abola10