free page hit counter
15 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σταματόπουλος: Στην Τερψιθέα είμαστε όμορφη παρέα!

 

Ο προπονητής της Τερψιθέας μιλάει στο «ABOLA» για την πορεία των «κυανόλευκων» και για τους στόχους που έχουν θέσει.

 

Πολύ καλή είναι η πορεία των τελευταίων αγωνιστικών που πραγματοποιεί η Τερψιθέα, καθώς η ιστορική ομάδα των νοτίων προαστίων μετράει τέσσερις νίκες στα τελευταία ισάριθμα ματς.

 

Φυσικά στην ομάδα κρατάνε χαμηλούς τόνους και εστιάζουν στο ματς του Σαββάτου (10/11) με τα Βριλήσσια, όπου και ευελπιστούν να επεκτείνουν το σερί.

Από την πλευρά μας συνομιλήσαμε με τον έμπειρο προπονητή της ομάδας, Θανάση Σταματόπουλο, ο οποίος και ανέλαβε την τεχνική ηγεσία το περασμένο καλοκαίρι και όπως είναι λογικό, είχαμε πολλά και ενδιαφέροντα θέματα να αναπτύξουμε.

Κατ’αρχάς για την πορεία της Τερψιθέας μας ανέφερε: «Είμαστε μία όμορφη παρέα και αυτό είναι που έχει σημασία. Μας αρέσει αυτό που κάνουμε και βγαίνει στο γήπεδο. Είμαι ευχαριστημένος με τη συνεργασία όλων και νομίζω πως η ομάδα αυτή έχει μέλλον».

Για το τι άλλαξε τις τελευταίες αγωνιστικές και η ομάδα έχει χτίσει νικηφόρο σερί: «Θέλαμε το χρόνο μας να βρεθούμε σαν ομάδα και δεν μας ένοιαζε τόσο το αποτέλεσμα. Αυτό βέβαια άλλαξε, διαφοροποιήσαμε και κάποια πράγματα στο τακτικό κομμάτι και από παιχνίδι με παιχνίδι μαθαίνουμε καλύτερα ο ένας τον άλλον. Πλέον ξέρουμε τι χρειάζεται να κάνουμε στο γήπεδο ώστε να πάρουμε το αποτέλεσμα».

Για το στόχο της φετινής σεζόν: «Δεν μπορούμε να πούμε πως στόχος είναι η άνοδος. Φυσικά αν έρθει, είναι καλοδεχούμενη! Στόχος είναι να κάνουμε μία καλή πορεία και φυσικά να παίζουν παιδιά που προέρχονται από τα… σπλάχνα της ομάδας»!

Related posts

Διπλό μετά από καιρό για Θύελλα

Βασίλης Θεόκλητος

Καββαδίας: «Μας έμεινε η πίκρα»

Kώστας Παλαιολόγος

Καρπούζας: «Δείξαμε πολύ καλά δείγματα»

Kώστας Παλαιολόγος