free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

‘’Τρένο’’ ο Φωστήρας 3-0 τον Ιάσoνα!

Έβδομη συνεχόμενη νίκη για τον ‘’Φονέα’’ που παραμένει μόνος πρώτος στην κορυφή!

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τους κιτρινόμαυρους έγινε στο 23’ όταν ο Μαρίνου βρήκε με πάσα τον Σίμωση στο σημείο του πέναλτι  με τον κάπτεν να πλασάρει μόλις άουτ. Το σκορ άνοιξε ο Ηλιάδης στο 27’ εκμεταλλευόμενος την  λάθος συνεννόηση του Βασιλάκου Β. με τον Σκυριώτη. Δύο λεπτά μετά ο Σίμωσης βρήκε με καταπληκτική μπαλιά τον Ηλιάδη με τον τελευταίο να σουτάρει δυνατά αλλά άστοχα. Στο 54’ κόρνερ του Μαρίνου κεφαλιά του Πίσσα,η μπάλα λίγο άουτ. Στο 62’ καταπληκτικό ψαλίδι του Μαρίνου αποκρούει εντυπωσιακά ο  Σκυριώτης. Στο 71’ έγινε το 0-2 με αυτογκόλ του Αθανασόπουλου ύστερα από πάσα μέσα στην περιοχή του Σίμωση. Στο 85’ ο Κουτσούμπας ανέβασε κι άλλο το δείκτη του σκορ με σουτ από κοντινή απόσταση κάνοντας το 0-3.

Ιάσων (Γιώργος Μπεκρής): Σκυριώτης, Ρίζας, Ασλανίδης, Βασιλάκος Β., Βασιλάκος Η., Τσούτσουρας (86’ Ελεύθερος), Καραμήτρος, Αθανασόπουλος Ε., Αθανασόπουλος Δ., Κρέτση (81’ Γλέζος), Αδαμόπουλος (67’ Δουγιέκος)

Φωστήρας (Θύμιος Γεωργούλης): Παπαδόπουλος, Κωνσταντινίδης, Καλλιμούκος (53’ Καλαγκάνης), Μπένα, Γούλας, Πανάκης (86’ Μεντής), Ηλιάδης, Πίσσας (79’ Τασιούδης), Σίμωσης, Μαρίνου, Ασημάκης (82’ Κουτσούμπας)

Διαιτητές: Χριστοδούλου

Βοηθοί: Γούρελης, Τσολακίδης

ΡεπορτάζΓιάννης Μελίτας

Related posts

Κιούρκος: «Προέχουν οι ανανεώσεις για τον σχεδιασμό»

Κουσάνας: «Επιδίωξη της ομάδας μας είναι να βρίσκεται ψηλά»

Kώστας Παλαιολόγος

Φώτο και βίντεο από την εκδήλωση των Σουρμένων

abola10