free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Eκτός έδρας απόδραση για τον Κολωνό!

Ένας αγώνας όπου η φιλοξενούμενη ομάδα είχε την… χειρουργική ακρίβεια που απαιτούσε η περίσταση, αναφέρουν χαρακτηριστικά από τον Ηρακλή Περιστερίου.

Πιο αναλυτικά για την αναμέτρηση της ομάδας τους με τον Κολωνό τονίζουν: “Τα γκολ ήταν σε καίρια σημεία του αγώνα αλλά και με ποσοστό αποτελεσματικότητας αντιστρόφως ανάλογο ως προς την επίτευξη των γκολ που πέτυχε με τις ευκαιρίες που δημιούργησε.
Μόλις στο 5΄ λεπτό στην πρώτη ευκαιρία του αγώνα μια λανθασμένη εκτίμηση στην αμυντική λειτουργία φέρνει εκτός θέσεως τον τερματοφύλακα μας και την μπάλα στον Κωστάλα Α. όπου σε κενή εστία κάνει το 0 – 1. 
Η τριπλή αντίδραση του ” ΗΡΑΚΛΗ ” δεν είχε αίσιο τέλος όπου στο 20΄ σουτ του Μουράτη Μ. βρίσκει το δοκάρι.
Στην επόμενη φάση στο 24΄ λεπτό ο Κιούσης Σ. από καλή θέση εντός περιοχής σουτάρει αλλά το σουτ φεύγει έξω και στο 27΄ λεπτό σουτ του Ζαγκοβά Σ. αποκρούει με δυσκολία σε κόρνερ ο Γεροντάκης Κ.
Και ενώ η πίεση που ασκούσε ο ” ΗΡΑΚΛΗΣ ” δεν είχε το ανάλογο αποτέλεσμα στην επόμενη ουσιαστικά ευκαιρία ο Κωστάλας Α. ξεφεύγει από αριστερά και η σέντρα του βρίσκει τον Δουληγέρη Κ. και από το ύψος του πέναλτι δεν δίνει περιθώρια αντίδρασης – απόκρουσης στον τερματοφύλακα μας και έτσι γίνεται το 0 – 2 στο 42΄ λεπτό.
Στο 45΄λεπτό βρίσκεται τετ ατ τετ ο Μουράτης Σ. αλλά το σουτ του φεύγει δυστυχώς μόλις άουτ και δεν έρχεται η πολυπόθητη μείωση του σκορ . 
Πριν καλά καλά ξεκινήσει το 2ο ημίχρονο μόλις στο 48΄ λεπτό το 0 – 3 από τον Μπάρκα Δ. έρχεται να δώσει το προβάδισμα με 3 γκολ στην φιλοξενούμενη ομάδα και να φτερουγίσει τις ελπίδες για κάτι καλύτερο από τον ” ΗΡΑΚΛΗ “. 
Η ανατροπή του Δρουγουνάκη Γ. στο 75΄ λεπτό στέλνει τον Πούλιο Γιώργο στην άσπρη βούλα και τον Γεροντάκη Κ. να αποκρούει τελικώς την μπάλα.
Την ευκαιρία να δείξει τα αντανακλαστικά του είχε ο τερματοφύλακας μας όπου σε περίτεχνη ενέργεια και σουτ εντός περιοχής λέει ” Stop ” στο 78΄ λεπτό στον αντίπαλο επιθετικό. 
Τρεις ακόμη αξιόλογες ευκαιρίες είχε ο ” ΗΡΑΚΛΗΣ ” αλλά τα σουτ από τον Πούλιο Γιώργο, Ζαγκοβά Σταύρο βρίσκουν τον αντίπαλο τερματοφύλακα σε ετοιμότητα στην σωστή θέση και δεν επιτρέπει την επίτευξη κάποιου γκολ.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
Μπαρόλας Ανδρέας , Δρουγουνάκης Γιάννης, Καρακωνσταντής Αλέξανδρος , Σταλμπουτζής Γιώργος, Γιαννακόπουλος Αντώνης, Σιώλος Παναγιώτης, Κιούσης Σωτήρης, (46΄ Βασιλείου Στάθης), Τζαβάρας Υψηλάντης ( 81΄Φιλιππάκης Παναγιώτης), Πούλιος Γιώργος, Μουράτης Μάρκος, Ζαγκοβάς Σταύρος. 
Προπονητής: Χλοψιούδης Πασχάλης”.

Related posts

Ψύλλιας: «Κομβικό το παιχνίδι με την Αθηναϊδα»

Kώστας Παλαιολόγος

Καλαϊτζίδης: «Θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες»

Kώστας Παλαιολόγος

ΠΑΝ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Αν μετά το Πάσχα έχουμε λήξη συναγερμού, θα ολοκληρώσουμε τα πρωταθλήματα…

Abola Team