free page hit counter
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 7ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ- ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 0-0

Σε ένα σπουδαίο αθηναϊκό ντέρμπι, όπου και τέθηκαν αντίπαλες δύο… βαριές φανέλες, Χαραυγιακός και Ηλυσιακός έμειναν στο 0-0.

Ένα αποτέλεσμα που αδικεί τους γηπεδούχους, οι οποίοι έκαναν το καλύτερο φετινό τους παιχνίδι. Είχε δουλειά ο Μιχελής, που όποτε χρειάστηκε έδωσε το… παρών! Ειδικά οι αποκρούσεις του στην κεφαλιά του Παρασκευόπουλου στο 45’ και στο σουτ του Γουργιώτη από το ύψος του πέναλτι στο 81’ ήταν εξαιρετικές!

Διαμαρτυρήθηκαν για τη διαιτησία του Μπαϊρακτάρη οι φιλοξενούμενοι μετά το τέλος του αγώνα (κυρίως στάθηκαν στο πειθαρχικό κομμάτι και στις κίτρινες που τους έβγαλε). Μάλιστα στο 66’  οι κιτρινόμαυροι έμειναν με παίκτη λιγότερο, αφού αποβλήθηκε ο Μέξης με δεύτερη κίτρινη.

Πολύ ωραία ατμόσφαιρα και από τους φίλους των δύο ομάδων, όπου και περίπου 600 εξ αυτών βρέθηκαν στο Δημοτικό γήπεδο της Ηλιούπολης.

Διαιτητές: Μπαϊρακτάρης Κ., Κολλιάκος, Τσολακίδης

Δοκάρι: 44’ Παπαδημητρίου (μετά από σέντρα σουτ)

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Λουκάς Ρόπας): Βακερλής, Μαραγκουδάκης, Ράμμος, Γιαννής, Κόντη, Τουγουντζόγλου, Κασσιανός, Βιέννας (93’ Τσουκαλάς), Φερεντίνος (82’ Κουντουριώτης), Παρασκευόπουλος (88’ Παπαγγελής), Γιαννόπουλος (74’ Γουργιώτης)

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Παπασπύρου): Μιχελής, Μέξης, Παπαδημητρίου, Πιπίνης, Μουσταφίδης, Ντούνης, Λαμπρόπουλος, Μπουσινάκης (68’ Κατσίβελας), Κρεββατάς (83’ Σεράνι), Γκέζος (57’ Τσίτσαρης), Μάλτσι

Related posts

ΧΑΛΚΙΔΑ: Δεν θέλουν να φύγει ο Σιγανός

abola10

«Χτύπημα» στο… 90′ για το Χαραυγιακό!

abola10

Live Score: ΠΑΟ Ρουφ – Άρης Σκάλας

Γιώργος Ανανίδας