free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μπουγάς: «Στο ποδόσφαιρο χρειάζεται και τύχη…»

Στις πολλές χαμένες ευκαιρίες απέδωσ εο τεχνικός των Μελισσίων Δημήτρης Μπουγάς τα αίτια της πρώτης φετινής ήττας της ομάδας του στο φετινό πρωτάθλημα 

 

 

Στην πρώτη τους φετινή ήττα στο ιδιαίτερααπαιτητικό πρωτάθλημα του δευτέρου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ υπχορεώθηκαν τα Μελίσισα χάνοντας με 1-0 από την ιδιαίτερα δυαντή Ελευθερούπολη.

 

Σε μία αναμέτρηση, όπου τα Μελίσσια είχαν την υπεροχή των κινήσεων, δεν κατάφεραν να πα΄ρουν κάποιο θετικό αποτέλεσμα, χάνοντα ςπολλε΄ς ακι σημαντικές ευκαιρίες.

Με τον τεχνικό Δημήτρη Μπουγά να στέκεται στη έλλειψη αποτελεσματικότητας η οποία κόστισμε στην ομάδα του:

 

«Το ποδόοφαιρο είναι ένα άθλημα όπου σημαντικό ρόλο για να κερδίσεις ένα παιχνίδ είναι ο παράγοντας τύχη. Συνήθως χρειάζεται και η τύχη για να κερδίσεις ένα ντέρμπι. Ήμασταν η ομάδα που ήλεγχε πλήρως την εξέλιξη και το ρυθμό του αγώνα, είχαμ ετην ρπωτοβουλάι των κινήσεων, δημιουργήσαμε ευκαιρέις τις οποίες δεν μπορε΄σαμε να εκμεταλλευτούεμ, Κόντρα σε μία ομάδα που επαιξε πολύ κλειστά προσέχοντας την άμυνά της. Από ένα δφικό μας λάθος δεχθήκαμε το γκολ, που τελικά έμελλε να κρίνει το ματς. Συνεχίζουμε τη  δουλειά ακι την προσπάθειά μας , ω΄στε αν φτάσουμε στο στόχο που έχουμε βάλει».

 

 

 

Related posts

«Σεβαστήκαμε περισσότερο τον αντίπαλό μας»

Kώστας Παλαιολόγος

Φιλίππου: «Όσο το δυνατόν ψηλότερα»

Χαραλαμπίδης: «Σπουδαία νίκη, μας περιμένει δύσκολη εβδομάδα»

Kώστας Παλαιολόγος