free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Χαραλαμπίδης: «Η διάρκεια θα καθορίσει τους στόχους μας»

Aυξημένη προσοχή και προσήλωση ενόψει της κρίσιμης συνέχειας ζητάει από τους παίκτες του ο τεχνικός της Ελευθερούπολης Γιάννης Χαραλαμπίδης.

 

 

 

Η Ελευθερούπολη έγινε η πρώτη ομάδα που υποχρέωσε τα Μελίσσια στην πρώτη τους φετινή ήττα κερδίζοντας μέσα στην έδρα των πρωτοπόρων του δευτέρου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ με 1-0.

 

Ένα αποτέλεσμα που επέτρεψε στο φιλόδοξο συγκρότημα να μειώσει την ψαλίδα που την χωρίζει από την κορυφή στους έξι πόντους (σ.σ. 25 έναντι 19) και να ατενίζει με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον.

 

Ο τεχνικός ηγέτης Γιάννης Χαραλαμπίδης στις δηλώσεις που παραχώρησε, έσπευσε να τονίσει ότι αυτό που προέχει, είναι η ομάδα του να δείξει την απαιτούμενη διάρκεια στην κρίσιμη συνέχεια του φετινού «μαραθωνίου»:

 

«Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε μία ομάδα όπως είναι τα Μελίσσια, τα οποία δεν είχαν γνωρίσει την ήττα. Εκτιμώ ότι είχαμε πολύ καλή απόδοση και πήραμε μία νίκη, η οποία θα τονώσει την ψυχολογία μας. Ακόμη δεν έχουμε πετύχει κάτι το σπουδαίο. Θα πρέπει να βάλουμε κάτω τα κεφάλια, να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, διότι ακόμη δεν έχουμε πετύχει κάτι. Η διάρκεια που θα δείξουμε στη διάρκεια της σεζόν πιστεύω ότι  θα καθορίσει τους στόχους μας. Η ομάδα μας έχει πολύ μέλλον, διότι απαρτίζεται από ανθρώπους που έχουν πλήρη επίγνωση του ποδοσφαίρου και χαρακτηρίζονται από σωστή και υγιή νοοτροπία».

 

 

 

 

Related posts

Φιλίππου: «Απόλυτη επιβεβαίωση των κόπων μας η τρίτη θέση»«

Σομπότοβιτς: «Να φανούμε ανταγωνιστικοί κόντρα στον Άγιαξ Ταύρου»

Βλάχος: «Δεν αλλάζουμε φιλοσοφία»

Kώστας Παλαιολόγος