free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ιωάννου: «Η προσοχή μας στον Ζέφυρο»

Στην επερχόμενη αναμέτρηση με τον Ζέφυρο στρέφει πλέον την προσοχή του ο τεχνικός της  Λυκόβρυσης Κώστας Ιωάννου

 

 

 

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η Λυκόβρυση την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Νίκη Αλίμου την οποία και συνέτριψε με το επιβλητικό 1-8.

 

Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύθηκαν τα πολλά προβλήματα που σημαδεύουν τη νεοφώτιστη ομάδα των νοτίων προαστίων και δνε συνάντησαν ανένα απολύτως πρ΄βολημα, ώστε να φτάοσυν τον δίκτη του σκορ σε υψηλά είπεδα.

 

Ο τεχνικός Κώστας Ιωάννου επικεντρώθηκε στην ανάγκη οι πολλοί νεαροί του ποδοσφαιριστές να εκτιμήσουν κατάλληλα τη συνέχεια και να επικεντρωθούν στο επόμενο πολύ απαιτητικό παιχνίδι με τον Ζέφυρο: «Εκμεταλλευτήκαμε τα θέματα που είχαν οι αντίπαλοί μας, Από ένα σημείο κι έπειτα σεβαστήκαμε τον αντίπαλο. Δεν αξίζει να αναφερθούμε πολύ στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Η προσοχή μας πλέον πρέπει να επικεντρωθεί στην επόμενη αναμέτρηση με τον Ζέφυρο. Μία ομάδα, η οποία κάνει προσπάθεια να παραμείνει στην κατηγοράικαι έχει δείξει αρκετά συμπαγής».

 

Στα ενθαρρυντικά περνάει το εξαιρετικό ντεμπούτο που πραγματοποίησε ο 17χρονος στόπερ Τάσος Γκούνης, ο οποίος προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Λυκόβρυσης.

 

 

 

 

 

Related posts

«Να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται!»

Kώστας Παλαιολόγος

Στούλης: «Πρωταγωνιστική πορεία στα εκτός έδρας ματς»

Kώστας Παλαιολόγος

Τζώτζης: «Άξιοι συγχαρητηρίων οι παίκτες μου»

Kώστας Παλαιολόγος